93 000 000 Ft
715,4 E Ft/m2
93 M Ft
715,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Szigethalom, 5 szobás

130  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
655 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Szigethalom kedvelt részén csendes utcában de közel mindenhez eladó egy NAGYON GYORSAN KÖLTÖZHETŐ 10 éves jó állapotú 4 hálószobás + nappalis NAPELEMES téglaépítésű ,hőszigetelt családi ház 655 nm-es telken.
Erre az otthonra az IGÉNYES, tágas ,világos .modern, praktikus jelzők illenek ,és a kialakítása akár több generáció együtt élésére is alkalmas lehet. A ház eredetileg 2 generációsnak lett tervezve , külön bejárattal ,ez bármikor vissza állitható. eredetileg Bruttó194 nm nettó 168 nm ebből Jelenleg lakás céljára nettó 130 nm alapterület lett kialakitva .
helyiségei : bútorozott előszoba, 3 hálószoba , egy 8 nm-es gardróbszoba ami tökéletes hálószobának is , 31 nm-es nappali innen jutunk ki a 21 nm-es fedett teraszra, 25 nm-es padlófűtéssel konyha étkező padlófűtéssel , 12 nm-es háztartási helyiség wc-vel,itt van a gázcirkó és a puffertartály, közlekedő, fürdőszoba amiben kád, zuhanyzó, és wc van. A konyha gépesített bútorozott ami a vételárban benne van. Az étkező asztalnál fénykürt van. A nappaliban klíma és rejtett világítás és egy nagyon szép vizteres kandalló kapott helyett ,a közlekedőben szintén van inverteres klíma ami a 2 szobát hűti-fűti. Fűtés több módon is lehetséges: vízteres kandalló, gázcirkó, napelem inverteres klíma. Nyilászárók műanyagok redőnnyel és szunyoghálóval felszereltek.
Az ingatlan másik része 31 nm-es ahol egy konditerem és egy garázs van jelenleg , ebből lehet kialakítani egy külön lakrészt.Az udvar rendezett automata locsolóval felszerelt,ami fúrt kútról működik.
Az udvaron 2 kocsinak kialakított fedett kocsibeálló van,automata kapuval.
INGYENES HITEL ÉS CSOK ÜGYINTÉZÉS! nem csak a nálunk vásárolt ingatlanokra. ÜGYVÉDI HÁTTÉR.
Várom hívását hétfőtől -vasárnapig. rugalmas megtekintési időpontok
HA NEM TUDOM FELVENNI A TELEFONT ,HAMAROSAN VISSZA FOGOM HÍVNI.

hirdetés
© 2018