210 000 000 Ft
600 E Ft/m2
210 M Ft
600 E Ft/m2

Eladó családi ház
Szentendrei eladó családi ház, 4 szobás, 350 négyzetméteres

350  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
1716 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Képzelj el egy olyan helyet, ahol a varázslatos építészeti stílus és a természet harmóniája öleli körbe családodat. Üdvözöllek a Szentendrei Csodaországban, ahol ez a mesés családi ház vár rád és szeretteidre!



Ez a 1989-ben, a legmagasabb minőségű 38-as téglából épült kincs, amely egy valódi otthon érzetét nyújtja minden porcikájában. Az építészet finom részletei és a kiváló minőségű anyagok gondoskodnak arról, hogy itt minden egyes pillanat felejthetetlen legyen.



Belépve az otthonba, az előszoba meleg fogadása után azonnal átélheted a nyugalmat és a békét. A földszinten egy tágas és világos konyha étkezővel és egy hatalmas nappali cserépkályhával hívogat, ahol a család összejöhet és közös pillanatokat tölthet el. Az erdőre néző terasz pedig egyenesen a nyugalom oázisába repít.



A szuterénben egy egész wellness paradicsom várja felfedezésre! Kényeztesd tested és lelked a szauna és a belső medence által nyújtott békével és frissességgel. A garázs pedig nemcsak autódnak biztosít otthont, hanem egy praktikus és rendezett helyet is nyújt a tároláshoz és a műhelymunkához.



Az emeleten két hálószoba vár, melyek mindegyikéhez saját erkély és kényelmes kialakítás tartozik. A nagyobb hálószobából különleges élményként merülhetsz el a saját kádas fürdőszobában.



Ez a gyönyörű otthon nemcsak szép, hanem praktikus is. A modern cirkó padlófűtés minden helyiséget meleggel ölel át, míg a hangulatos cserépkályha varázslatos melegséget áraszt a hideg téli estéken.



A telek maga egy festői park, ami 1716 négyzetméteren terül el, és lenyűgöző kilátást nyújt az erdőre. Itt a természet közelsége és a városi kényelem tökéletes egyensúlyban találkozik.



Ha a családi életet a természet ölelésében képzeled el, akkor ez a csodálatos otthon Szentendrén a tökéletes választás számodra. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és lépj be a mesés otthonok világába még ma!

hirdetés
© 2018