59 900 000 Ft
907,6 E Ft/m2
59,9 M Ft
907,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Székesfehérvár eladó családi ház

66  m2 alapterület
2 szoba
Felújított állapotú
1081 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kisfalud csendes utcájában eladó, egy teljesen felújított vegyes falazatú családi ház szép rendezett kertel. A ház az 50-es 60-as években épülhetett, de a jelenlegi tulajdonos 2017-ben teljesen felújította. Minden szoba laminált padlózatot kapott, a többi helyiségek járólapos kivitelezésűek lettek. Víz, villany, gázvezetékek, valamint a szennyvíz vezetékek is ki lettek cserélve.
A fűtést gázkonvektorok és kandalló adja. A felújítás során a nagyszobába beépítésre került egy légkondi is. A villanyfelújítása során 32 Amper került bevezetésre, éjszakai áramként 16 Amper. Energiatakarékos világítótestek kerültek beépítésre. Az ablakok hőszigeteltek lettek, mindezek a felújításnak köszönhetőek. Az ablakokon szúnyogháló, redőny. A házhoz melléképületként egy nyárikonyha és szerszámtároló lett kiépítve. Régebben állattartásra ólak voltak kialakítva, ezek részben meg lettek tartva. Ezek mellett még bőven vannak tárolók.
Szép rendezett kert, gyümölcsfákkal kerti nővényekkel. a kertben és az udvaron kerticsap kerültkialakításra. Garázs könnyűszerkezetes 4x3-as méretű és fatároló szintén könnyűszerkezettel, ami 3x2-es méret található még a telken. Különálló pince kb. 7nm.
Gáz átlag fogyasztás 44 m3. Melegvíz ellátás 60 literes villanybojlerrel, éjszakai árammal. Közigazgatásilag Székesfehérvárhoz tartozik, a helyijáratos busz kimegy Kisfaludra.

hirdetés
© 2018