139 900 000 Ft
666,2 E Ft/m2
139,9 M Ft
666,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 5+1 szobás Szeged a Temesvári körúton

210  m2 alapterület
5 és fél szoba
Felújított állapotú
760 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Családi ház? Panzió? Telephely vállalkozásnak? Mindhárom célra kitűnő választás lehet az alábbiakban bemutatásra kerülő ingatlan.

760 nm -es telken található az 1960- as években épült tégla ház, mely teljes belső felújításon ment keresztül. A 210 nm- es ház kétszintes és tartozik hozzá egy külön bejáratú -jelenleg- üzleti célra hasznosított melléképület is.

A földszinten tágas előtérből nyílik a hatalmas nappali, ezen kívül egy konyha étkezővel, egy tusolós fürdőszoba WC- vel és egy hálószoba, hozzá tartozó fürdőszobával valamint egy félszoba található. A hálóból és a félszobából is kiléphetünk a "pont jó" méretű kertbe.

Az emeletre tartva, egy fél szinttel feljebb hangulatos terasz kapott helyet, ami az udvarra néz. A felső szinten 3 szoba, egy tágas fürdőszoba káddal és tusolóval valamint egy külön mellékhelyiség található.

Tökéletes családi háznak, mert mindenkinek meglehet a saját kis birodalma de együtt is lehet a család. Kiváló vállalkozásnak, telephelynek, mert könnyen megközelíthető, jó helyen van, külön irodákat lehet kialakítani.
Magánszálláshely szolgáltatás, panzióztatás célra minden adott, a vizesblokkok kialakításra kerültek, a szobák készen állnak a vendégek részére.

A felújítás során kicserélték a villanyhálózatot, korszerűsítették a fűtésrendszert, az ablakokat 3 rétegű műanyag nyílászárókra cserélték.

A Tisza és a város közelsége teszi még vonzóbbá, érdemes egy látogatást tenni ebbe a valóban sok lehetőséget rejtő ingatlanba.

hirdetés
© 2018