96 000 000 Ft
786,9 E Ft/m2
96 M Ft
786,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Százhalombatta, 122 négyzetméteres

122  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
1069 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Most az Önné és családjáé lehet ez a nagyszerű ház és kert a város kapujában!

Százhalombatta kedvelt részén, a vasútállomáshoz közel található ez a tetőtér-beépítéses modern családi ház egy 1069 nm-es telken! Az 1991-ben épült családi ház teljesen fel van újítva, a földszinten az amerikai konyhás nappali mellett egy hálószoba és egy fürdő kapott helyet, az emeleten 3 hálószoba és egy második fürdő található.



A ház vasbeton alapzaton, tégla falazattal készült, vasbetongerendás födémet és bramac cserép héjazatú nyeregtetőt kapott. Korszerű műanyag nyílászárók vannak beépítve, 10 cm hőszigetelést van a házon, a ház légkondicionált, a fűtést kombi cirkó biztosítja, a hőleadás radiátorokon keresztül történik.



Helyiségek:

Földszint: nappali (18,9 nm), konyha (17 nm), hálószoba (10,7 nm), előszoba (4,8 nm), fürdő (5,9 nm), lépcső (5,4 nm).

Tetőtér: 3 hálószoba (2x15,2 nm és 12,9 nm), fürdő (6 nm) és közlekedő (9,2 nm).

A nagyméretű telken ház mögött még egy 50 nm-es duplagarázs is található, mely kis átalakítással (nagyszülő vagy fiatal pár számára) külön lakrésszé alakítható! A kertben hatalmas, árnyékot adó fák és füves rész mellet, bőven van hely egy nagy terasz részére!

Az ingatlan nagyon jó helyen van! Kertvárosi övezet, 1-2 perc sétára vasútállomástól és 500 méteres körben megtalálható óvoda, általános- és középiskola, rendőrség, vasútállomás, orvosi rendelők, SPÁR üzlet, és a városközpont is hasonló távolságra van!



Százhalombatta egy modern, élhető kisváros, Budapesttől Déli irányban a Duna mentén 25 km távolságra fekszik! Magát a várost kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, régészeti park, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően számos munkalehetőség kínálkozik helyben. Tömegközlekedéssel, vonattal és busszal is könnyedén megoldható a munkába járás a fővárosba. Gépkocsival a 6-os, 7-es úton, az M6-os autópályán Budapest félóra alatt elérhető!

Ha kérdésed van vagy meg szeretnéd nézni, hívj bátran!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS



Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!



Szívügyünk az otthonod!



Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



Hívj bizalommal: Nádasi Norbert -

  • CSOK igényelhető
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018