570 000 000 Ft
584,6 E Ft/m2
570 M Ft
584,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Siófok új építésű családi ház eladó, 10 szobás

975  m2 alapterület
10 szoba
Új építésű
1610 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Exkluzív ingatlan, exkluzív vevőnek! Siófok legkedveltebb kertvárosi részén, a Foki-hegyen eladó 3 szintes nettó 1000 m2 lakóterületű családi ház. Az emeleten 6 lakosztály (saját fürdőszobával és gardróbszobával) 1 szoba, 1 félszoba, előtér folyosóval és erkély található. Földszinten tágas előszoba, dolgozószoba, mosdó wc-vel, gardróbszoba, nagy konyha különálló étkezővel és hatalmas nappali lett kiépítve. Szinteltolással a földszinten található egy 4 kocsibeállós fűthető garázs tárolóval, valamint beltéri medence szaunával és jacuzzi-val, illetve egy fürdőszoba. Az alagsorban konditerem, mosókonyha, kamra, gépház, 1 szoba és játékterem billiárdasztallal, UV falfestménnyel, mosdó wc-vel került kialakításra. Fél szinttel lejjebb található a medence gépház, mellette 2 tároló helyiséggel. Innen nyílik egy befejezésre váró helyiség, ami moziteremnek volt tervezve.
Felszereltség:
-intelligens vezérlésű világítás és motoros redőnyrendszer
-számítógépes hálózati rendszer
-napkollektor
-központi porszívó
-nappaliban kandalló
-földszinten márvány, gránit és mészkő padlóburkolat
Fűtési rendszer:
-Buderus álló kazán
-emeleten radiátor és padlófűtés
-földszinten és az alagsorban padlófűtés
Az ingatlan kettő utcafronttal rendelkezik.
Csendes, nyugodt környezetben, könnyen megközelíthető óvoda, iskola, park, bevásárlási lehetőség, étterem,orvosi rendelők, posta, gyógyszertár, kórház. A Balaton 900 méterre található.
Tökéletes megoldás akár több generációs családnak, panziónak, üzleti befektetésnek.
Ezen az ingatlanon túl közel 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a siófoki családi ház, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Hétvégén is állunk rendelkezésére!

hirdetés
© 2018