89 900 000 Ft
382,6 E Ft/m2
89,9 M Ft
382,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Siófok, 235 négyzetméteres

235  m2 alapterület
5 és 3 fél szoba
állapotú
982 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk a Balaton déli partján, a csodálatos Siófokon egy kettőszintes 235 m2-es , részben felújított családi házat.
Siófok kikötő- és üdülőváros Somogy vármegye északkeleti részén, a Balaton-part legnépesebb és legnagyobb területű települése.
Befektetésnek is kiváló!

Siófok családi házas övezetében a Balatontól 800-1000 m-re légvonalban eladó egy, akár több generációnak is kényelmes, napfényes családi ház! A ház kettő szintes, 5+3 szobás , szintenként külön bejárattal, ami lehetővé teszi, hogy esetleg apartmanként is működödhessen. Az alsó szinten 4 szoba, kettő konyha, étkező, kettő fürdőszoba, 3 WC, előtér, társalgó, terasz található. A felső szinten egy egész és három félszoba, egy közlekedő,egy konyha, kettő fürdőszoba, WC és terasz található. A 80- as években épült ingatlan a tágas térérzet és a kényelem jegyében készült, melynek köszönhetően maximálisan kihasználhatóak a területek, mint a 20 m2-es terasz és egy 9,5 nm-es erkély, melyek ideális helyszínt biztosítanak a nyugalmas pihenéshez. A ház négy fürdőszobával, mindegyike külön WC-vel rendelkezik , tovább növelve ezzel a lakók kényelmét. Az ingatlan 976 m2-es összközműves telekre épült.
A ház egyaránt alkalmas befektetésnek elhelyezkedése, elosztása, sok szobája miatt, de nagyobb családnak, vagy két generáció együttélésére is tökéletes választás. A Balatonon található szabadstrand kényelmes sétával, pár perc alatt elérhető. Siófok központja közel található, így az ingatlan lakói minden fontos szolgáltatást könnyedén elérhetnek.
Bővebb információért keressen bizalommal a hét bármely napján! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében.

hirdetés
© 2018