144 500 000 Ft
525,5 E Ft/m2
144,5 M Ft
525,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Pilisszentiván, 5 szobás

275  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
696 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megtalálod álmaid otthonát Pilisszentivánon! 500 méterre az óvodától, iskolától, postától, buszmegállótól és a helyi CBA-tól.
Eladó egy gyönyörű, 320 négyzetméteres, 6 + 1 fél szobás családiház Pilisszentiván kertvárosi részén, ami tökéletes választás lehet egy több gyermekes családnak, vagy akár 2 generációnak is!
Az ingatlan jó állapotban van, és minden részletében a KÉNYELEM jellemzi, ablakai CSODÁLATOS KILÁTÁST nyújtanak a gondozott kertre, ahol egy kellemesen csordogáló kerti-tó várja a pihenésre vágyókat. A fenti nyitott vagy a lenti zárt TERASZ lehetőséget nyújt továbbá a közös kikapcsolódásra és pihenésre, ahol könnyen élhetünk társasági vagy családi életet, de pancsolhatunk az 5 személyes JAKUZZIBAN, méregteleníthetünk a SZAUNÁBAN vagy feltöltődhetünk a GŐZKABINBAN!
A telek mérete 672 m2, ami elég helyet biztosít az udvari játékokhoz és kertészkedéshez.
Az ingatlan TÖKÉLETESEN SZIGETELT, a fűtését gázkazán biztosítja, melyért a kedvezményes lakóközösségi gázdíjat számolják fel (2 lakásként veszi igénybe a rezsi csökkentett díjat). A ház téglaépítésű, cseréptetős, fa és műanyag nyílászárókkal beépítve. Bár kialakították a klímák helyét, de a jó elhelyezkedés és szigetelés miatt nem volt eddig rá szükség.
A PARKOLÁS sem jelent majd problémát, mivel rendelkezésre áll egy kocsibeálló az udvarban.
Helyiséglista:


-2 Terasz (nyitott, és zárt)
-Előszoba
-Dolgozószoba
-Tetőtéri szoba
-Amerikai konyhás nappali
-Étkező
-Kazánház
-Mosókonyha
-3 Fürdőszoba
-Különálló WC
-Bortároló
-5 Hálószoba
-Közlekedők
-Műhely
-Tárolók
-Napozó terasz
-Kerti faház


Ne hagyd ki ezt a FANTASZTIKUS LEHETŐSÉGET, hogy egy olyan OTTHONBA költözz, amely MINDEN szükségleted kielégíti, és a NAGY CSALÁDOK számára lett megtervezve.
VÁR TÉGED az IDEÁLIS otthon Pilisszentivánon!

hirdetés
© 2018