39 900 000 Ft
511,5 E Ft/m2
39,9 M Ft
511,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Pereszteg családi ház eladó, 3 szobás

78  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
1029 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167914 hivatkozási számú peresztegi családi ház. Elérhetővé vált egy csodálatos lehetőség azoknak, akik nyugodt falusi életre vágynak Pereszteg csendes faluszélén, mégis a környék közlekedési fővonalán. 78 négyzetméteres lakóterület, A 1029 négyzetméteres teleken.



Felújítás: A nyílászárók 2020-ban lettek kicserélve. Ebben az éveben az elektromos hálózat is felújításon esett át. A homlokzat 10 cm szigetelést kapott.


Fűtés: Az elektromos kazán gondoskodik a fűtésről és a melegvízellátásról.


Saját kert: A rendezett, körbekerített kert tökéletes hely a pihenésre és a szórakozásra. Tárolónak alkalmas melléképület és egy méretes garázs is található a telken.



Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó peresztegi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #167914Az Openhouse Sopron Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018