119 900 000 Ft
461,2 E Ft/m2
119,9 M Ft
461,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Pécs, 7 szobás

260  m2 alapterület
7 szoba
Felújított állapotú
564 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó jó elhelyezkedésű, 3 generációs családi ház Pécsen!
Álmodozik egy tágas, több generáció számára is alkalmas családi házról? Most itt a lehetőség, hogy egy kiváló elhelyezkedésű, jó állapotban lévő ingatlan tulajdonosa legyen! Ez a kétszintes, padlásteres családi ház minden igényt kielégít és ideális választás lehet nagyobb családok számára is.
Elhelyezkedés: Ez a 3 generációs családi ház Rácvárosban, egy csendes, de könnyen megközelíthető környéken található, közel a városközponthoz és minden fontos szolgáltatáshoz. Ideális helyszín a kényelmes mindennapokhoz.
Telek: Az ingatlan 564 m2- es telken helyezkedik el.
Az ingatlan jellemzői: 260 m2 alapterülettel rendelkezik. A ház három különálló lakrészt biztosít, így tökéletesen alkalmas több generáció együttélésére, miközben mindenkinek megmarad a saját privát tere. Összesen 5 terasz, 7 szoba, 3 fürdőszoba és 2 konyha biztosítja kényelmünket.
A földszinten található konyha spájzzal, ebédlő, fürdőszoba, pince, 3 szoba és 2 terasz.
Az emeleten egy tágas, modern berendezésekkel felszerelt konyha egy légtérben a nappalival, egy fürdőszoba, 3 szoba és 3 terasz foglal helyet.
A tetőtérben 1 nagy méretű szobát és egy fürdőszobát építettek be.
A konyhában és a tetőtéri szobában klíma került kialakításra. A földszint és az emelet külön bejáraton megközelíthető, de bentről is megoldott az átjárás. Akár két különálló lakássá is osztható, így befektetőknek is kiváló lehetőség.
Az ingatlanhoz tartozik még egy motoros ajtóval nyitható, fűthető dupla garázs is.
Fűtés: A fűtés gázkazánnal történik, külön kazán van a földszinten, egy másik kazán biztosítja az emelet és a tetőtér fűtését, valamint a meleg vízellátást.
Állapot: A ház jó állapotban van. Az új tulajdonosnak nem kell nagyobb felújítási munkákkal számolnia, így azonnal beköltözhető.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy tágas, jól elhelyezkedő családi ház tulajdonosa legyen! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre a hét bármely napján!

hirdetés
© 2018