375 000 EUR
1,6 E EUR/m2
0,4 M EUR
1,6 E EUR/m2

Eladó családi ház
Eladó 5 szobás családi ház Mosonmagyaróvár

233  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
711 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Mosonmagyaróvár kedvelt részén a Duna lakóparkban kínálom Önöknek ezt a tégla építésű családi házat. Az ingatlan 2008-ban épült belső kétszintes családi ház 233 m2 összterületen, a hozzá tartozó telek pedig 711 m2. A lakóházhoz dupla fűtött garázs tartozik, ahonnan bejárás nyílik a lakásba. A homlokzati szigetelés 15 cm, a tető pedig cserép tető. Az otthon 30 db napelemmel felszerelt, így villanyszámlája nullás.
A LAKÓHÁZ HELYISÉGEI:
ALSÓ SZINT: nagyméretű amerikai konyhás nappali étkezővel, innen nyíló nagy terasszal dolgozószoba, előszoba, háztartási helyiség és wc
FELSŐ SZINT HELYISÉGEI: 4 szoba, 2 fürdőszoba, gardrób
A nyílászárók műanyagok és tetőtéri VELUX ablakok. A fűtés padlófűtés és infrapanelokkal felszerelt fűtési rendszer melyek a napelemes rendszerről működnek. Az udvar szintén rendezett része az otthonnak parkosítva, öntözőrendszerrel a területén mely kútról működik. Nagyméretű 42 m2-es fedett terasz nyílik a nappaliból. A ház előtt térköves kocsibeálló van. A lakás rezsije rendkívül alacsony a megújuló energiaforrások miatt. Ára: 375.000.- EUR. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a os telefonszámon, vagy az illetve e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!

hirdetés
© 2018