17 000 000 Ft
232,9 E Ft/m2
17 M Ft
232,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Lőkösháza 3 szobás családi ház eladó

73  m2 alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
735 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó egy statikailag is jó állapotban lévő családi ház Lőkösházán, csendes és nyugodt környéken.
A ház az 1980-as években beton alapra épült, tégla falazatú. Részben felújított, a villanyvezetékek teljes hálózata, a műanyag nyílászárók néhány éve cserélve, a vízvezeték is részlegesen megújítva. A 73 m²-es lakótér mellett egy 735 m²-es telek is a házhoz tartozik, tökéletes lehetőség kertészkedésre vagy pihenésre. A ház 2 szobával, 1 nappalival és 1 fürdőszobával rendelkezik, ideális lehet egy család számára. Fűtése konvektoros, fürdőszobában elektromos fűtőpanel biztosítja a meleget. Teljes közművel rendelkezik: víz, villany (éjszakai áram is van), gáz, csatorna.
Az udvaron gyorsan növekvő császárfák biztosítanak kellemes árnyékot a nyári napokban, a kert ideális hely a pihenésre. A telken fúrt kút is található, továbbá egy 2 helységes melléképület, amely jelenleg tárolóként funkcionál, de vízvezetékkel el van látva, és akár külön lakrésznek is átalakítható. Az ingatlan bútorozottan kerül értékesítésre, így az új tulajdonosnak csupán be kell költöznie.
A környék csendes, biztonságos, a közlekedés kiváló, a vasútállomás közel van, és óránként buszjárat érkezik a településre.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a családi ház, hívjon még ma, hogy időpontot egyeztethessünk a megtekintéshez!

hirdetés
© 2018