17 900 000 Ft
158,4 E Ft/m2
17,9 M Ft
158,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Kisújszállás, 3 szobás

113  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
930 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kisújszálláson tágas családi ház eladó!
Kisújszálláson ( Szolnoktól 50 , Mezőtúrtól 29 km-re ) a városközponttól 6-700 m-re lévő békés kis utcában, az Árpád utcában, 930 m2-es rendezett sarki telken ELADÓ egy K-i tájolású, 113 m2-es, 3 szobás, étkezős, stabil fal-, födém- és tetőszerkezettel rendelkező, többnyire vályog és részben tégla falazatú , összkomfortos, gáz- és vegyes cirkó fűtéses, korának megfelelő állapotú, sátortetős családi ház, jó állapotú gazdasági épületekkel, góréval és udvari WC-vel.

A ház remek beosztással rendekezik, igény szerint kiválóan alakítható. 2 bejárata van, egyik előtt egy 10 m2-es kis teraszka helyezkedik el, a másiknál egy tágas üvegezett előtér, ami akár gardróbként is használható. A villamos hálózat 25 Amperig terhelhető, a meleg vizet éjszakai áramról működő villanybojler biztosítja.
A helyiségek többnyire betonozottak, a falazat száraz, a ház kb. a 60-as évek körül épülhetett, a tégla falazatú bővítés pedig 80-as években történt.
Az udvar, a környezet szépen gondozott, virágok, különböző fák, lugasra kötött szőlő, örökzöldek teszik hangulatosabbá, a kerítés stabil, az ablakok redőnyözöttek, az épületet járdák szegélyezik, az udvaron kerti kifolyó megtalálható, az ereszcsatorna jó állapotú és a kémények is.
A porta 40%-ban beépíthető, a sarki elhelyezkedéséből adódóan, a másik utca felől, akár vállakozás is nyitható , egyéb épület felhúzható.
Igény szerint modernizálható, egy kényelmes, tágas, barátságos és télen-nyáron kellemes klímával rendelkező ( a vastag vályog falaknak köszönhetően ) családi otthon alakítható ki belőle.

A szomszédsággal minden rendben, jó a kapcsolat, békés, nyugodt a környék.
Internet a helyi Kisúj TV és az ismert szolgáltatók közül választható
A térképszelvény rendezett, 1/1-es tehermentes tulajdon, gördülékenyen hitelezhető.

250 m-re buszmegálló, vasútállomás: 1 km-en belül található, a városban szolgáltatók, bölcsőde, óvoda, ált. és középiskola, töltőállomás, orvosi rendelők, szakszolgálatok, kultúrház, LIDL, SPAR, hivatal, éttermek, kávézó, pénzintézetek, posta, piac, stb. mind megtalálhatóak. A város szélén horgásztó és motocross pálya nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

hirdetés
© 2018