49 900 000 Ft
311,9 E Ft/m2
49,9 M Ft
311,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Gyula, 160 négyzetméteres

160  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
553 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gyulán – Szentpálfalva részen, nagyon csendes utcájában, eladóvá vált egy 1976-ban épült emeletes (nem tetőtéri, az még külön beépíthető) családi ház.
Az ingatlan egy erős alapra épült, mert a szerkezet statikai szempontból stabil és repedésmentes. Az ingatlan nyilvántartás szerinti a telekméret 553 m2, a felépítmény hasznos alapterülete 160 m2.
Az ingatlan közművesítése teljes körű: -víz,-villany,-gáz,-szennyvíz.
A földszinti elosztása: szoba, konyha, főzőkonyha, kamra, fürdőszoba, mosókonyha, kazánház illetve egy külön WC. A teljes értékű emeleten: 3 szoba és egy nagyobb méretű WC, amelybe egy tusoló is elhelyezhető a későbbiekben.
Minden szoba faparkettás, a többi helyiség hideg padlóburkolattal fedett. A belső lépcső, amely vezet az emeletre diófából készült és a hatalmas belmagasságú lépcsőház rész viszont, megunhatatlan fa lambériával burkolt. Mind a földszinti szobánál illetve a felette lévőhöz tartozik egy-egy terasz, ami a maga nemében páratlan megoldás, hogy a szobák mindkét oldalán terasz lehetőség van. Az otthon melegét egy Baxi 24kW-os kondenzációs és egy nagy tűzterű vegyestűzelésű kazán látja el a lapradiátorokat.
A nyílászárók állapota jó, nem vetemedett: osztott Geréb tokos dupla üvegűek, amelyek könnyen cserélhetők kétrétegű hőszigetelt üvegekre. Minden nyílászáron redőny, kivéve a bejárati ajtón.
A telken még található egy 15 m2 betonalapú könnyűszerkezetes melléképület, amely garázsként funkcionál. Közvetlen mellette egy 10 m2-es fásszín. Az utcától a kapun keresztül a garázsig vezető út betonozott. A kertet egy pár gyümölcsfa és egy hatalmas fenyő díszíti, az udvar egyébként szépen füvesített. A ház körül hatalmas tuja sövény oszlopok csúcsosodnak. Az udvar megvilágítását mozgásérzékelős reflektorok biztosítják.
2023-ban volt egy teljes villamoshálózat felújítás és a belső falak szigetelése, amelyet egy komplett festés követett. A családi házban 3 x 16 A, és egy 1 x 16 A vezérelt mérő található. A déli tetőtájolás szempontjából igen kedvező, egy lehetséges napelemrendszer kivitelezése.
Könnyű közlekedés! A buszmegálló és az élelmiszerbolt 150 m-re, a vasútállomás 1100 m-re, a buszpályaudvar 2700 m-re, a városközpont 2400 m-re található. 300-500 m-re található a pecázók kedvenc helyei, mint a - Rákóczi tó, - Erkel tó vagy a Hunyadi tó.

hirdetés
© 2018