73 990 000 Ft
672,6 E Ft/m2
74 M Ft
672,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Győr, 3 szobás

110  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
849 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Győr-Győrszentiván városrészben eladó egy 849 m2-es parkosított telken található, 110 m2-es teraszos családi ház. Az ingatlan két utcára nyíló bejárata miatt vállalkozás céljára is kitűnően alkalmas.
A házhoz tartozik pince, 60 m2 két kocsi beállós garázs szerelőaknával, fűtött műhely és tároló. A ház további nagy előnye az ipari áram (380 V) és a fúrt kút. A kertben szalonnasütő, kőburkolatú fedett kerti pavilon szolgálja a kikapcsolódást.
A ház napfényes, tágas terei: 3 szoba, gardróbhelyiség, étkező, konyha, spájz, fürdőszoba. Ablakai, bejárati ajtaja hőszigetelt, szúnyoghálós műanyag nyílászárók.
Fűtésrendszere költséghatékony, 2022-ben lett korszerűsítve egy Remeha kondenzációs gázkazánnal, mellyel kiegészülve tripla fűtési rendszer került kialakításra, így a gáz mellett fűthetünk vegyes tüzelésű Lébényi Bálás kazánnal és a hozzá tartozó 2 nagy kapacitású puffertartállyal, vagy pedig Daikin hűtő-fűtő klímával, mely a nyári nagy melegben is jól teszi a dolgát.
Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, buszmegálló a ház előtt, vasútállomás 5-6 perc séta távolságra van. Boltok, benzinkút, sportlétesítmény, iskola, óvoda pár száz méteren belül, továbbá környezetében bevásárlóközpont (SPAR, Rossmann) bank, posta egyaránt megtalálható.
Ha kertvárosias környezetben, ugyanakkor közel Győr Belvárosához, szeretne családjának, vagy egyben vállalkozásának is alkalmas ingatlant találni, vagy befektetésként, könnyen kiadható ingatlant keres, akkor ezt a házat érdemes megnéznie!

hirdetés
© 2018