85 000 000 Ft
696,7 E Ft/m2
85 M Ft
696,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Győr, 3+1 szobás

122  m2 alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
350 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Győr Szabadhegy csendes, szinte forgalomtól mentes mellékutcájában található, tetőteres sorházi lakás. Az alsó szinten egy nappali, konyha, dolgozószoba, és egy WC lett kialakítva, míg a tetőtérben négy hálószoba, és zuhanyzós - kádas fürdőszoba kapott helyet. A nappali parkettás, az emeleti szobák laminált parkettások, a többi helyiség járólappal lett burkolva. A fűtést ás a meleg vizet gázkazán szolgáltja. Alul műanyag redőnnyel szerelt, műanyag ablakok, míg a tetőtérben fa nyílászárók lettek beépítve. az alsó falai, valamint a tetőtér mennyezete, hangulatos lambériával lett borítva. Az épület fő falai betonból, a válaszfalak téglából vannak. A homlokzat hőszigetelve van. A vízvezeték, és a villany vezeték egy része ki van cserélve. Az épület hátsó részéhez egy nagy méretű, kb. 20nm-es terasz csatlakozik. A nappaliból, és a konyhából egyaránt megközelíthető. A lakáshoz egy kb. 350nm-es parkosított kertrész tartozik, itt lett egy nagy méretű garázs kialakítva.
A környék frekventáltsága kiváló. Bölcsőde, óvoda, iskola néhány percnyi távolságra megtalálható, de a bevásárló központok Penny, Lidl, stb.) a közelben vannak.
Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172

hirdetés
© 2018