19 900 000 Ft
209,5 E Ft/m2
19,9 M Ft
209,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Emőd, 2+1 szobás

95  m2 alapterület
2 és fél szoba
felújítandó
1107 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Emőd egyik fő útján eladó egy kiváló elhelyezkedésű, közel 100 nm-es családi ház. A ház eredetileg is kettős céllal épült, az utcafronti rész lassan 100 évvel ezelőtt kocsmának épült, míg a tulajdonosok a hátsó, kert felől megközelíthető házrészben élték az életüket. Az üzlet azóta volt húsbolt, kisbolt, ruházati üzlet és kozmetika-szolárium is, valóban nagyon sokrétűen hasznosítható a településen belüli központi elhelyezkedése miatt.

A hátsó házrész az elmúlt években nem volt lakott, de kiváló otthon alakítható belőle. 1-2 fő számára így is ideális a mérete, de ha nagyobbra van szükség, az is megoldható, akár az üzletet megszüntetve, azzal egybenyitva, akár hátrafelé bővítve, hiszen ott egy szerkezetileg nagyon jó állapotú, körülbelül 30 nm-es, korábban magtárnak használt házrész van, ami kiválóan alkalmas szobák kialakítására.

Az egész épület vályogból épült, így kiváló hőszigetelő értékekkel bír, statikailag stabil, sehol nem nedves. A tetőgerendák, szarufák jó állapotban vannak, a tetőfedés anyaga pala. A mennyezet mindenhol nagyon szép állapotú, látszógerendás. Az utcafronti rész jelenleg közel 60, míg a hátsó lakrész 40 nm-es. Mindkét rész fűtése jelenleg gázkonvektorokkal és kandallóval, kályhával megoldott.

Az 1100 nm-es, nagyon hangulatos kertben számtalan gyümölcsfa mellett egy gyönyörű dió- és egy vadgesztenye fa is található, valamint egy ásott kút is van. A ház egy része alatt száraz pince van.

További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban hívjon bizalommal! Major Melinda

Amennyiben eladó ingatlana van, és tapasztalt, profi szakértő segítségét szeretné igénybe venni az értékesítéshez, keressen minket!
Irodánkban díjmentesen szakértői hitel- és CSOK-tanácsadás és ügyintézés is elérhető!

hirdetés
© 2018