149 900 000 Ft
999,3 E Ft/m2
149,9 M Ft
999,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Ecser eladó családi ház

150  m2 alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
744 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

*** ÚJSZERŰ CSALÁDI HÁZ, SÜRGŐSEN KERESI LEENDŐ ÚJ TULAJDONOSÁT! ***



AJÁNLOM MINDAZOKNAK, AKIK CSENDES, NYUGODT, ZÖLDÖVEZETI KÖRNYEZETBEN TERVEZIK ÉLNI ELKÖVETKEZENDŐ ÉVEIKET, VISZONT SZÜKSÉGÜK VAN A FŐVÁROS NYÚJTOTTA KÉNYELMI ÉS EGYÉB FUNKCIONÁLIS ELŐNYÖKRE IS!



Budapest közvetlen tőszomszédságában, Ecseren, a szép Kálváriadombon kínáljuk megvételre, ezt a 744 m2-s önálló telken, 2007-ben épült egyszintes családi házat.

A teljesen körbejárható épület 130 m2 alapterületű, a hozzá kapcsolódó teraszok pedig közel 40 m2-t tesznek ki. Az épület 38 cm-s Porotherm hőszigetelő téglából épült, az ablakai minőségi fa nyílászárók. Minden ablakon redőny található. A földszintes kialakítás során, egy épületen belüli garázs, konyha-étkező-nappali, 3 hálószoba (1 szülői + 2 gyerekszoba), és egy dolgozószoba található a házban. A két fürdőszobából, az egyik a szülői hálóból is megközelíthető, a másik (fürdő + Wc egyben) pedig a gyerekszobákat látja el. Ki lett alakítva egy külön mellékhelyiség is. Az étkezőnek-, a nappalinak-, a szülői hálónak-, és a dolgozónak is van közvetlen teraszkapcsolata! Pince nincs, ellenben a garázsból megközelíthető padláson, a garázs kapacitásán kívül is nyílik lehetőség tárolásra. A praktikusság jegyében, a garázson kívül, egy fedett udvari beálló is helyet kapott a telken.

A gondos műszaki tervezésnek köszönhetően, egy igazán jól működő és rezsibarát rendszer lett kiépítve. Az otthon melegét gáz-cirkó-, fa tüzelésű kazán-, illetve hűtő-fűtő klíma berendezések igény szerinti, akár összehangolt működése biztosítja. Az okos világítás-, a klímák- és a 15 kamerás biztonsági rendszer, távműködtetéssel vannak ellátva annak érdekében, hogy internetkapcsolattal, bármikor, bárhol ellenőrizni és szabályozni tudjuk otthonunk okos funkcióit.

A füvesített és dísznövényekkel övezett kert, remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt az itt lakók számára. Az almérőn keresztüli locsolást, automata öntözőrendszer biztosítja, így a távollétünk alatt is nyugodtak lehetünk, növényeink megfelelő vízellátásával kapcsolatban.

Az infrastruktúra tökéletes. Iskola, óvoda, rendelőintézet, posta és gyógyszertár, valamint élelmiszerbolt sétatávolságra, nagyobb bevásárlóközpont pedig - ahol az Auchan, a KFC, a Bauhaus és a Decathlon is található, mindössze 5 percnyi autóútra van az ingatlantól. A buszmegálló és a vasútállomás gyalogosan 10-15 perc alatt elérhető.

Ajánlom családok-, valamint nyugalomra vágyó közép- és idősebb korosztályok számára egyaránt!

Az ingatlan per-, teher- és igénymentes.

Amennyiben szeretné megtekinteni személyesen is, kérem hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018