17 500 000 Ft
233,3 E Ft/m2
17,5 M Ft
233,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Dombóvár 2 szobás családi ház eladó

75  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
675 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gázfűtéses, cserépkályhás, téglaépítésű ház, garázzsal.

Tolna vármegyében, Dombóváron eladóvá vált, egy belváros közeli, nagyon jó lakókörnyezetben levő, tégla építésű, cserép héjazatú, 75 m-es, kétszobás ( bővíthető 1 esetleg 2 szobával), konyha/étkezős, redőnyözött, csatornázott családi ház.
Az ingatlan tájolása kiváló: a felkelő nap sugarai beköszönnek a szobák ablakán, napközben fénnyel árasztják el a házat és a lenyugvó sugarak a konyha/étkezőtől megfáradtan búcsúznak. Ennek köszönhetően a családi ház fényviszonyai kiválóak.
Az előző tulajdonos a villanyvezetéket áthuzatatta és falon kívül elhelyezéssel a vízvezetéket is műanyagra cseréltette. Az utóbbi években felújítások folytatódtak: a konyha/étkezőben és az előszobában a régi nyílászárókat új váltotta fel, ezekben a helyiségekben az aljzatbetonozás, víz és hőszigetelés után új kerámia burkolatok lettek lerakva, 5 éve hűtő-fűtő klíma került a nagyszobába beszerelésre.
A melegvíz előállítása az új villanybojler feladata, a fűtésről pedig 3 db gázkonvektor gondoskodik, de alternatívaként a klíma és a 2 db cserépkályha is jó szolgálatot tehet.
A 675 m-es telken a gyümölcsfákon, tárolókon kívül még egy garázs is található.
Ügyvéd, energetikus és hitelügyintéző kollégáimmal együtt teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek az ingatlanügylet során.
Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!
Kérdésével, időpont egyeztetéssel, forduljon hozzám bizalommal!

hirdetés
© 2018