81 900 000 Ft
445,1 E Ft/m2
81,9 M Ft
445,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Délegyháza, 3+1 szobás

184  m2 alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
857 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Délegyházán ,az Ófaluban, egy gyönyörű, nettó 184 m2-es családi ház . A tágas konyhával és étkezővel, 3 hálószobával, fürdőszobával és gardróbbal rendelkező ingatlant magas minőségű burkolatokkal és építőanyagokból építették.
A házhoz kapcsolódó, fűtött 3 állásos garázs még több kényelmet nyújt, sőt, elektromos autótöltő egységgel is felszerelt. Az udvar hátsó részén található 42 m2-es helyiségben pedig luxus várja a tulajdonost: jakuzzi, elektromos és fatüzelésű szauna, zuhanyzóval. A Viessmann berendezések, napkollektor, kazán, cirkó és vízlágyító gondoskodnak az otthon melegéről és kényelméről. Az udvar részben térkövezett, részben pedig füvesített, amit automata öntözőrendszer ápol fúrt kútról. Mindemellett pedig a csendes, nyugodt környék csupán pár perces sétára van a központtól. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget!
M278506

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018