65 000 000 Ft
485,1 E Ft/m2
65 M Ft
485,1 E Ft/m2
+36 70 450 1998
Referens Inema Ingatlan és Albérletközvetítő iroda

Eladó családi ház
Eladó családi ház Debrecen a Csonkatorony utcában, 5+1 szobás

134  m2 alapterület
5 és fél szoba
felújítandó
1094 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Debrecen, Alsójózsán található, könnyűszerkezetes családi ház eladó.
Az ingatlan két ütemben készült. Az alsó szint 1992-ben, a felső szint 2003-ban.
A ház könnyűszerkezetes, falo betonyp. Tartozik hozzá egy, az épülethez csatlakozó süllyesztett fűthető garázs, és fedett, nyitható-zárható terasz.
Az alsó szint padlófűtéses, a felső szint radiátoros. A szintek hőmérséklete külön is szabályozható. Igény szerint a pince, és a garázs fűthető.
Az alsó szint helyiségei: közlekedő csigalépcsővel, tágas étkezőkonyha kamrával, kádas fürdőszoba, WC, valamint egy 12 nm-es, és egy 25 nm-es szoba. A kisebb szoba ketté lett választva, az eredeti állapot könnyen visszaállítható. A kamrában található a kondenzációs kazán, ami 2017-ben lett cserélve, illetve ebből a helyiségből jutunk le a 21 nm-es pincébe.
A felső szint helyiségei: Közlekedő, nappali tér, két félszoba, erkély, zuhanyzós fürdőszoba, WC.
A ház belső felújítása 2010-2013 között zajlott. A belső falak, és a plafon gipszkarton borítást kapott. Új konyhabútor, és gépek kerültek beszerelésre (tűzhely, sütő, mikro, mosogatógép, kivezetett elszívó teljes cseréje történt). A felső szinten elhelyezett minikályha fával, brikettel fűthető, ételfelvonó hely létesült a földszint, és az emelet között, valamint a zuhanyzó végében egy egyszemélyes infraszauna működtetésére is van lehetőség. Az eredeti tetőhéjazat is le volt már cserélve, jelenlegi boritása 2010-es. A kémény 2023-ban lett újjáépítve .
1100 nm a teljes telekterület, házon kivüli része kert. A kertben saját fúrt kút áll rendelkezésre, a működtetéshez szivattyú szükséges. A kertből és a házból is megközelíthető a beépített, burkolt, szigetelt mobilterasz, mely nyáron kinyitható, nyitott verandaként funkcionál. Alatta található a garázs.
Teljesen közművesített: villany, víz, csatorna bekötve, internet, kábeltévé lehetőség van.
Az utca szilárd burkolatú, a vasútállomás, illetve a 36-os busz gyalogosan elérhető, ahonnan egy megálló a 35-ös út, a TESCO ill. a központ szolgáltatásai: piac, orvos, könyvtár stb.
A ház felújitási munkákat igényel, a redőnyök, az ablakok cseréje és a szigetelés további energia megtakaritási lehetőséget biztosit.

hirdetés
© 2018