49 900 000 Ft
998 E Ft/m2
49,9 M Ft
998 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapesti, Nagytétény, 2 szobás

50  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
268 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ Budapest XXII. kerületében Nagytétény városrészen a Dózsa György út bal oldalán, csendes mellékutcában, kertvárosi övezetben egy 50 nm-es belül felújított családi ház 267,5 méretű telekkel.

A ház összközműves, gázfűtésű, belül teljesen fel van újítva, ép tetőszerkezettel, de külsőleg felújításra szorulóan.

Ajánljuk fiataloknak kezdő háznak, egyedülállóknak, időseknek békés kis otthonnak.A külső és belső állapot súlyosan eltér egymástól, belül szépen fel van újítva, de kívülről nagyon rossz állapotban van a ház. Megosztott, de miután saroktelek, két utcára van címe és bejárata, szépen el lehetett felezni, korrekt megosztási van érvényben.

M270216
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018