198 000 000 Ft
736,1 E Ft/m2
198 M Ft
736,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 5+1 szobás családi ház, Nagytétényen, Budapest

269  m2 alapterület
5 és fél szoba
Felújított állapotú
656 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó XXII. kerületben 2010-ben rendkívüli gondossággal megépített csodálatos terekkel rendelkező 269 nm-es modern újszerű családi ház 656 nm-es telken medencével szaunával , tetőterasszal + 2 autós garázzsal és számtalan extrával. A rendszeresen karbantartott ház fűtéséről energiatakarékos fenntartásáról a hőszivattyú és a fűtési rendszerre rákötött kandalló gondoskodik a cirkó fűtés mellett. Napkollektorok felszerelésével gazdaságosan fenntartható otthonná alakítható.
Közlekedési kapcsolat kiváló: busszal a Móricz Zsigmond körtétől 20 perc + 8 perc séta. (rendszeres éjjeli járatok), 4-es metró + vonat 15 perc + 12 perc séta.
Campona bevásárló központ kocsival 10 perc. Kiváló infrastrukturális környezet, egyéb boltok és iskola a közelben elérhető.

Referenciaszám:M250703


Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018