129 900 000 Ft
787,3 E Ft/m2
129,9 M Ft
787,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapesti családi ház eladó, 165 négyzetméteres, 5 szobás

165  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
384 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

HA ÖN SZERETNE ERDŐ MELLETT ÉLNI madár csicsergésre ébredni akkor ne keressen tovább MEGTALÁLTA !!!

Egyedi ajánlat a piacon: rengeteg extrával a XVIII kerületben a Belsőmajorban erdő melletti kedvelt utcában.

Paraméterek: 30-as NF porotherm tégla /főfalak/, válaszfalak 10-es porotherm, hőszivattyús padló fűtés minden helyiségben /a garázsban is/, minden helyiség hőfoka egyedileg vezérelhető, fürdőkben törölköző szárítós radiátor.
H tarifás óra, BB energetikai besorolás, 7 légkamrás nyílászárók 3 rétegű üveggel / elektromos alu redőnyök/, riasztó kiépítve 3 db kezelővel, elektromos garázskapu, kamera kiépítés.

Fsz: nappali teraszkapcsolatos , konyha, fürdőszoba,közlekedő,itt is található szoba /lehet vendégszoba,dolgozó vagy ha idős szülővel költözne hálószoba a földszinten/.

Emelet: 3 tágas háló + gardrob szoba ,közlekedő és fürdőszoba /kádas és zuhanyzós/ az emeleti terasz 28,5 nm -es és az erdő felé néz, ezt a teraszt a hálóból és gardrobból is megközelíthetjük.További információkért kereshet a hét bármely napján, hétvégén is megtekinthető. Az ár kulcsra kész állapotra vonatkozik, de igény esetén megvehető 109 900.-ft-ért akkor a következő belső munkálatokat nem tartalmazza az ár : festés,belső ajtók,szaniterek, belső burkolatok. CSOK PLUSZ HITEL !!!! i

hirdetés
© 2018