14 500 000 Ft
230,2 E Ft/m2
14,5 M Ft
230,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Békési családi ház eladó, 63 négyzetméteres, 2 szobás

63  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
548 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálom Békés jó környékén fekvő, 63 m2 hasznos alapterületű vegyes falazatú 2 szobás családi házat. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, kiváló szerkezeti állapotú, környezete rendezett A helyiségek aljzatbetonozása, aláfalazás és vízszigetelés már egy korábbi felújítás során kivitelezésre kerültek. A ház fűtéséről és meleg víz ellátásáról kombi gázkazán gondoskodik, szükség esetén a kellemes hőérzetet az étkezőben található kandalló is tudja fokozni.
A körbekerített telek mérete 548 m2, ahol kisebb méretű melléképületeket, tárolókat és sokfajta termő gyümölcsfát találhatunk. Az ingatlan fekvésének köszönhetően boltok, óvoda, buszmegálló karnyújtásnyira találhatóak, de Békés belvárosa is rövid időn belül elérhető.

Az ingatlanról készült külső képek telefonos egyeztetést követően e-mailben elérhetőek.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kis 2 szobás családi ház, mely Békés csendes, nyugodt részen található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
hirdetés
© 2018