79 900 000 Ft
484,2 E Ft/m2
79,9 M Ft
484,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Badacsonytördemic, 165 négyzetméteres

165  m2 alapterület
5 szoba
683 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Fantasztikus lehetőségeket magában rejtő ingatlant kínálok eladásra Badacsonytördemic-Badacsonylábdihegyen, népszerű turista és biciklis útvonal mentén.

A többszáz éves, korábban vámházkén, fogadóként funkcionáló épuletbe az utcáról, a nagykapun keresztül lépve a zárt belső udvarral, illentve a Badacsony monumentális bazaltorgonáival találjuk szembe magunkat.
A nagykaputól balra gazdasági épületek, és egy újonnan épult, szépen kivitelezett faszerkezetű féltető helyezkedik el, jobbra pedig két külön bejáratú, de össze is nyitható lakrész, nagy pince, további gazdasági helységek, és egy több mint 20 négyzetméteres terasz található.

Az épület egy része a nyolcvanas években fel lett újítva, az épület utcafronti része új tetőzetet, új nyílászárókat kapott.

A nagyobbik, kb 110 nm-es lakrész helységei:
- 3 szoba,
- étkező,
- konyha,
- kamra,
- fürdőszoba,
- közlekedő/gardróbszoba.
Ebben az épületrészben hatalmas cserépkályha szolgáltatja a meleget.

A kisebbik, kb 55 nm-es lakrész régóta lakatlan, itt nagyobb felújítások várnak az üj tulajra. Helységei:
- előszoba
- közlekedő/gardróbszoba,
- 2 nagy szoba.

Az épületegyüttes hangulatos, zárt udvart ölel körbe, mey fölé - látszólag karnyújtásnyira - tornyosulnak a Badacsony gyönyörű bazaltorgonái.

Az ingatlant tudom ajánlani szálláshelynek, gasztrokocsmának, de állandó otthonnak is, olyasvalakinek, aki értékeli e hosszú multra visszatekintő épület örökségét.

Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom!

Neumann Bernadett
BJ Ingatlan

hirdetés
© 2018