105 000 000 Ft
593,2 E Ft/m2
105 M Ft
593,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 5 szobás családi ház Székesfehérvár

177  m2 alapterület
5 szoba
1184 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk Székesfehérváron Öreghegy közkedvelt részén a Millenniumi emlékmű szomszédságában, egy 177 m2-es, kétszintes, 5 szobás családi házat. A ház adottságait, paramétereit tekintve akár több generáció részére is ajánljuk.
A TELEK mérete 1200 m2.
Építési vállalkozók jelentkezését egyaránt várjuk, mivel az ingatlanból többlakásos társasház is kialakítható.

Az ingatlan 1979-ben épült beton sávalapra, B30 -as téglából, beton födémmel, gerendás tartószerkezettel, pala tetővel ellátva.
A háznak az emeleti része teljes felújításon esett át, nyílászárók, padló burkolatok, a fűtés rendszer korszerűsítése ill.cseréje megtörtént. Az ingatlan külső szigetelése is elkészült. Az alsó szint felújítása az új tulajdonosra vár. Egy terjedelmes pince is tartozik az épülethez.
A 80 m2-es tetőtér beépítésére megvoltak a koncepciók, de nem valósult meg az átalakítás. A szobák illetve egyéb helyiségek jellemzői az alaprajzon megtekinthetőek.
A rendezett kertben található egy grillezésre-és bográcsozásra kialakított hely, de a pihenésre és a nyugalomra vágyók is megtalálják számításaikat a csodálatos szeder fa alatt.

A közelben kiváló az infrastruktúra, boltok, pékség, buszmegálló, iskola, óvoda, gyógyszertár is megtalálható. Az ingatlan csendes, nyugodt környezetben fekszik, közel a város központjához, de mégis távol a város zajától.
Főúthoz közel és pár perc alatt autópálya elérhetőséggel.
Tömegközlekedéssel pedig a 17, 22-es autóbuszjárattal megközelíthető.

Tisztelettel várjuk a leendő új lakót, ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget.
Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét, kérem keressen bizalommal!

Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

hirdetés
© 2018