109 000 000 Ft
947,8 E Ft/m2
109 M Ft
947,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Székesfehérvár, 115 négyzetméteres

115  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
525 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

SZÉKESFEHÉRVÁRON, frekventált helyen nappali + 4 hálószobás elrendezésű, 140 m2-es, igényesen felújított tégla építésű családi ház 552 m2-es telken eladó. I.á.: 109 M Ft Tel.:
A HÁZ Székesfehérváron az Írók utcái nevű városrészben található. Egy eredeti Kádár-kockát 2020-ban egy hozzáépítéssel bővítettek ki a jelenlegi méretére. A bővítéssel együtt megtörtént a ház teljes átépítése, műszaki és esztétikai felújítása.
A lakótér nettó 115 m2, elrendezése: amerikai konyhás nappali, 4 külön nyíló hálószoba, 2 fürdőszoba (az egyik káddal, a másik épített zuhannyal, mindkettő wc-vel), előszoba, tároló. A házhoz egy 20 és egy 12 m2-es terasz kapcsolódik, illetve épült egy 4 m2-es felső- úgynevezett napozóterasz is. Az épület mellett garázs és fatároló található.

A fűtés korszerűsítése során került beépítésre az Ariston gázkazán, mely radiátorokon és padlófűtésen keresztül adja a meleget. Lehetőség van a nappaliban lévő fa tüzelésű kandallóval is fűteni, mely nemcsak nagyon hangulatos, de a gázfogyasztást is minimalizálja. 

Felújítás során természetesen az összes víz- és villanyvezeték cserére került, új ablakok, ajtók kerültek beépítésre, és minden helyiség új burkolatot kapott.
Az ablakokra redőnyök, szúnyoghálók kerültek. 
Az épület külsőleg is megújult, színvilága modern, fehér-szürke színű.
A külső falakra 15 cm vastag grafitos szigetelés került, a födémen 30 cm vastag kőzetgyapot szigetel.
A fiatalos konyha magasfényű, hófehér színű, beépített indukciós főzőlappal és villanysütővel, hűtővel, mikróval, mosogatógéppel, gránit mosogatóval felszerelt. 
A TELEK mérete 552 m2, teljesen körbekerített, gondozott, rendben tartott. Automata kapun hajtunk be az udvarra, és a ház melletti térkövezett részen át jutunk el az épület mögötti garázsig.
Az épület előtt és mellett ápolt füvesített rész található, melynek locsolását a félautomata öntöző rendszer biztosítja.
A telek hátsó részén, a teraszok előtti rész térkővel burkolt. A telek és a zöldterület mérete épp elegendő helyet ad a családnak a kinti programokhoz, de nem nyomasztóan nagy, tehát könnyen, gyorsan rendbe rakható, nem kell egész napos fűnyírásra készülni. 
A KÖRNYÉK igen kedvelt része Székesfehérvárnak. A ház előtti forgalmasabb utat széles zöldterület és egy forgalom mentes szervízút választja el a háztól, így az út közelsége már egyáltalán nem zavaró. Közel az iskola, akár a kisebb gyermekek is önállóan közlekedhetnek, 5 perc sétával érhető el a suli. 
KIKNEK AJÁNLOM EZT A HÁZAT? Elsősorban fiatal pároknak, vagy kisgyermekes családoknak ajánlom, mivel ez egy modern, fiatalos ház. A tágas terek, a külön nyíló 4 háló kényelmes otthont ígér akár nagyobb család számára is.
Idősebb pár számára azért lehet vonzó és kényelmes otthon ez a ház, mert egyszintes, nem kell lépcsőzni; a kert pedig kezelhető méretű, könnyedén rendben tartható.
I.á.: 109 M Ft
Tel.:
Vevőink és érdeklődőink számára az ingatlanközvetítés ingyenes.

hirdetés
© 2018