24 000 000 Ft
222,2 E Ft/m2
24 M Ft
222,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Kisjakabfalva, 3 szobás

108  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
4464 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Keresel egy olyan otthont, ahol a vidéki élet örömeit élvezheted, anélkül, hogy messzire kellene menned a városi kényelemért? Akkor ez a lehetőség pont neked szól!

Egy csodálatos családi ház vár Kisjakabfalván, mindössze 3,5 km-re Villánytól. Ez a bájos ingatlan egy csendes zsáktelepülésen fekszik, és minden igényt kielégít. A telek hatalmas, 4464 négyzetméteren terül el, így elegendő hely áll rendelkezésedre a kertészkedéshez, hobbi gazdálkodáshoz vagy csak egyszerűen a természet közelségének élvezetéhez. Ráadásul, ha úgy érzed, hogy a telek túl nagy számodra, ne aggódj, könnyen leválasztható, így könnyedén megtarthatod az otthon kényelmét anélkül, hogy túl sok időt kellene áldoznod a telek gondozására.

A ház maga is lenyűgöző, 108 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, három tágas szobával, melyekben kényelmesen elfér a család. A klímaberendezés és az elektromos fűtés gondoskodik arról, hogy mindig kellemes hőmérséklet uralkodjon az otthonodban, függetlenül a külső időjárástól.

Az utca összközműves, így minden szükséges infrastruktúra rendelkezésre áll, hogy kényelmesen élhess. A vezérelt villanyóra pedig lehetővé teszi, hogy kedvezőbb legyen az energiafogyasztás az otthonodban.

Az ingatlan 3 fázissal ellátott, így bőséges energia áll rendelkezésedre, hogy kényelmesen és hatékonyan használhasd ki a kertben vagy a műhelyben a lehetőssségeket. A garázs, nyári konyha, pajta, tárolók, padlás, ólak, füstölő és fúrt kút mind azt mutatják, hogy minden rendelkezésre áll egy hagyomásnyos vidéki élethez.

Ne hagyj ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Fedezd fel a vidéki élet varázsát ebben a csodálatos otthonban Kisjakabfalván!

hirdetés
© 2018