74 000 000 Ft
654,9 E Ft/m2
74 M Ft
654,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Kecskemét eladó családi ház

113  m2 alapterület
2 és 2 fél szoba
állapotú
2187 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Megvételre kínálok Kecskemét-Hetényegyházán egy 113 m2-es családi házat. A nappali + 4 hálószobás, 3 szintes családi ház 2001-ben épült. Fűtését gázkazán és fatüzelésű kazán biztosítja. Kiegészítő lehetőségként a hűtő-fűtő klímák, és a nappaliban előkészített padlófűtés használható. Az utóbbi pár évben a fürdőszobák új burkolatot kaptak, az épület általános állapota megkímélt, karbantartott.
A ház elrendezésének előnye lehet, hogy szeparáltan használható a két lakószint, illetve az eredeti tervek szerinti külön bejáratú lakrész is visszaállítható.
A jelenlegi elrendezés szerint a földszinten nappali, nagy konyha, fürdőszoba, két hálószoba, az emeleten előtér, kádas fürdőszoba és két hálószoba, a pince szinten garázs, kazánház és műhely található. A lépcsőházból külön megközelíthető a két lakrész.
A 2187 m2-es kert teljesen körbekerített beton alappal rendelkező kerítéssel. A hátsó kertrészben található egy jó állapotú, teljesen alápincézett melléképület, mely tárolásra, műhelynek alkalmas, kályhával fűthető. A melléképület mögötti kertrész kerítéssel leválasztott konyhakert. A növények locsolásáról fúrt kút gondoskodik.
Parkolásra garázsban és fedett beállón van lehetőség. A kertbe automata kapun jutunk be. Az ingatlan előzetes egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető. Részletekért kérem hívjon!

hirdetés
© 2018