47 000 000 Ft
293,8 E Ft/m2
47 M Ft
293,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Hódmezővásárhely 4+1 szobás családi ház eladó a Dr. Imre József utcában

160  m2 alapterület
4 és fél szoba
840 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált az Erzsébet kórház közvetlen szomszédságában egy igazi polgári ház. Az épület egy része alatt nagyon stabil, normál belmagasságú pince is található, ami természetesen - a Kőfal kiemelkedésének köszönhetően - minden évszakban száraz és hűvös. Maga a főépület megépítésekor bizonyára impozáns része volt a környezetének, mára azonban az utcafrontot fel kell újítani, ott minimálisan egy megnyílt falat újra kell építeni.

Az ingatlan valaha több részben volt használva, így villamosenergia ellátása is ennek megfelelő: van egy 32 Amperes mérőóra, egy 3X25 Amperes és mégegy 3X25 Amperes. A tetőn napelemek lettek építve, így a hétköznapi élethez nem szükséges hálózati áramot vételezni, amíg a szaldó elszámolás működik. Ez jelen pillanatban fedezi a használt belső lakás-rész fűtését is. 

A kert parkosítható, tiszta, biztosítja a békebeli hangulatot. Ez az ingatlan renoválással remek otthont tud biztosítani nyugalmat szerető családoknak vagy remek lehetőség lehet befektetésre, társasházi beruházáshoz. 

Amennyiben hirdetésem felkelette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!


Falazat anyaga: Tégla + vályog

hirdetés
© 2018