22 000 000 Ft
366,7 E Ft/m2
22 M Ft
366,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Győr eladó családi ház

60  m2 alapterület
3 szoba
1113 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Győr-Moson-Sopron megye, Győr, eladó hétvégi ház.
Saját ízlés szerint alakítható szerkezetkész ház Győrszentiván-Kishegyben! Ha természetközeli helyre vágyik, távol a városi nyüzsgéstől, akkor ne keresgéljen tovább, megtalálta! Igazi nyugalom szigete, ahol őzek futkosnak a kert végében!
Eladásra kínálok Győrszentivánon egy 2014-es építésű, 30+30 nm alapterületű, belső kétszintes, szerkezetkész, tégla építésű, állandó lakhatásra tervezett hétvégi házat 1113 nm-es zártkerti, művelési ág alól kivett területtel. A telek hátsó kb. 600 nm-es részén szőlő található.
Az alsó szintre tervezett helyiségek: konyha, nappali, fürdőszoba.
A felső szinten további 2 szoba kialakítható.
A ház 38-as porotherm téglából épült. 15 cm-es külső szigetelést kapott, de színezve nincs. Belül a gipszkarton alatt gyapotszigetelés található. A tető antracit színű cserép fedéssel készült. Kémény nincs, elektromos fűtő panelekkel tervezték a fűtést. A villamos hálózat 32 Amperes. A nyílászárók műanyagok. A vízóraakna ikresített. Vezetékes víz van, a házban megtalálhatók a vízvezeték kiállások. A szennyvíz elvezetéséhez derítő egyenlőre nincs kiépítve, és gáz sincsen.
A buszmegálló 5 perces sétával elérhető. Posta, szemétszállítás és hóeltakarítás van az utcában, lakcímre be lehet jelentkezni. Az ingatlan aszfaltos útról megközelíthető.
Mivel a ház még nem készült el, használatba vételi engedély nincs.
Az ingatlan kizárólag készpénzre vásárolható meg.
Ne késlekedjen, hívjon bátran és nézzük meg együtt! Irányár: 22.000.000 Ft
Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére! Hitel, ügyvéd, energetikus egy helyen az Ön kényelme érdekében!

hirdetés
© 2018