18 000 000 Ft
211,8 E Ft/m2
18 M Ft
211,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Füzesabony eladó családi ház

85  m2 alapterület
3 szoba
939 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kedves Érdeklődő!

Álmaid otthona most valóra válhat! Eladásra kínáljuk ezt a minden igényt kielégítő, összkomfortos családi házat, amely tökéletes választás lehet számodra és családod számára. Az ingatlan három szobájával bőven biztosít helyet mindenkinek, hogy kényelmesen élvezhesse a mindennapokat. Azonban bírtokbavétel és beköltözés előtt kisebbfajta felújítás, festés szükséges. Az ingatlan bútorozott állapotban eladó.

A ház különleges báját a gyönyörű kert adja, amelyet gondosan ápolt gyümölcsfák díszítenek. Képzeld el, ahogy a saját kertedben szüretelsz friss gyümölcsöket, és a természet közelsége minden nap új energiával tölt fel. Ez a kert a béke és nyugalom szigete, ahol a családi összejövetelek és baráti találkozók felejthetetlen élménnyé válnak.
Ez a ház nem csupán egy ingatlan, hanem egy igazi otthon, ahol minden részlet a te kényelmedet szolgálja.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget! Ragadd meg az alkalmat, és teremtsd meg családod számára a tökéletes életteret ebben a csodálatos házban!

Keress minket bizalommal a részletekért és a megtekintés időpontjának egyeztetéséért. Álmaid otthona már csak egy lépésre van tőled!

hirdetés
© 2018