450 000 000 Ft
1,7 M Ft/m2
450 M Ft
1,7 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Budapest, Orbánhegyen, 265 négyzetméteres

265  m2 alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
676 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kizárólag Irodánk kínálatában!



Eladó Hegyvidéken, Orbánhegyen egy kis utcában, közvetlenül a nemrég épült németvölgyi lakópark mellett egy villaház.



Az építés éve 1929. Az ingatlanon jelenleg 3 önálló lakóegység található, önálló bejáratokkal. A telek mérete: 676 nm. A lakóépület nettó alapterülete 85 nm. A földszinten és az emeleten két, közel azonos elrendezésű lakás található. A 3. szinten egy azonos alapterületű beépítetlen padlás található, ahol a későbbi beépítés előkészítése megtörtént. A villaépülethez egy 23 nm-es pince is csatlakozik a terepszint alatt, valamint egy kertre néző és egy utcai terasz. A földszint lakás két bejárattal rendelkezik, könnyedén két összkomfortos garzonlakássá alakítható. A főépületben 6 szoba, két konyha és 3 vizesblokk található, a gépészeti és elektromos hálózatok cserére kerültek, a melléképületben egy egyszobás garzonlakás található



Az épület beton alapra épült, 38-as kisméretű teherhordó falakkal, a padlásfödém alsó-felső borítású fafödém. A tetőszerkezet és héjalás megújult, a homlokzaton utólagos hőszigetelés került kialakításra 2019-ben. A fűtést és használati melegvizet gázcirkó biztosítja, a kémények acél béléscsövet kaptak. A homlokzati nyílászárók cseréje részben megtörtént, új, fa szerkezetű hőszigetelt üvegezésű nyílászárók kerültek beépítésre.



Az ingatlanon található egy 45 nm-es nettó alapterületű melléképület, jelenleg lakófunkcióval bír. Az épülethez tartozik egy intim hátsó terasz. Az épületbe 2019-ben új, hőszigetelt üvegezésű, fa szerkezetű nyílászárók kerültek beépítésre; fűtése elektromos padlófűtés. A kert rendezett, évtizedes faállománnyal és termő gyümölcsfákkal rendelkezik. A kocsibeálló 2-3 gépjármű parkolására alkalmas. Az utca fizetős övezetbe ingatlan egy gázórával, 4 villanyórával, éjszaki és ipari árammal rendelkezik. Az épületegyüttest jelenleg egy stabil vállalkozás a bérlő, aki szívesen, hosszútávon is maradna.



Kérdés esetén keressenek minket bizalommal! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

hirdetés
© 2018