23 800 000 Ft
238 E Ft/m2
23,8 M Ft
238 E Ft/m2

Eladó családi ház
Bordány családi ház eladó, 3 szobás

100  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
2800 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínáljuk családi házunkat. Az ingatlan felújítandó, de kevés rá fordítással költözhető. Nagyon sok lehetőség rejlik az ingatlanban. Az épület 80 cm. mély beton alapon+60 cm lábazaton fekszik. Porotron négyméretű téglából álló falain betongerendás+kefnis hőszigetelt mennyezet fekszik. A tetőtér beépíthető. A padló szintén hő ès víz szigetelt, betonozott, hidegburkolatos. Külső nyílás záró höszig üveges fa ablakok. Válaszfalai teljes mértékben variálhatóak, a belső terek szabadon alakíthatóak. Némi ráfordítással modern tágas csodás otthonná alakítható.
Fűtése vegyes tüzelésű központi. Gáz a telekhatárig ingyen bevezethető.
A vízellátás fúrt kút biztosítja, házi vízművel. A telken két kút található. A ház műút közvetlen közelében épült, kerékpár út a ház előtt vezet, buszmegálló 150 méter.
Az ingatlan hátsó föld úton is megközelíthető, így gazdasági tevékenységet is folytatható anélkül hogy a ház udvarán kellene át járni. Rengeteg lehetőség rejlik benne a nagyon jó elhelyezkedésének és masszív szerkezetének és könnyű alakíthatóságának köszönhetően. Gazdasági épület állat tartáshoz ès mellék épület is tartozik hozzá. Amennyiben szabadulna a város zajától kiváló lehetőség hogy gyönyörű családi házat varázsoljon magának

hirdetés
© 2018