539 000 000 Ft
4,7 M Ft/m2
539 M Ft
4,7 M Ft/m2

Eladó családi ház
Balatongyörök eladó családi ház

115  m2 alapterület
3 és fél szoba
állapotú
1357 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

××× CSODÁLATOS, ELVEHETETLEN, ÖRÖK balatoni panoráma ×××
Keresi új tulajdonosát Balatongyörök - mint a Balaton egyik gyöngyszeme -
legszebb, legkeresettebb részén, a tóhoz a lehető LEGKÖZELEBB, a vízfelülettől maximum 100 m-re, a LEGELSŐ építési SORBAN lévő polgári stílusú, 3,16 m belmagasságú, régebbi, de jól megépített szerkezetű TÉGLA építésű, FELÚJÍTANDÓ családi ház.
A strandtól 300 m-re található, egyedi és megismételhetetlen panorámával.
Akár ha felújítja, akár ha újat épít helyette, páratlan környezetű és adottságú ingatlant birtokolhat. A környezetében a hely adottságait kihasználó panorámás szállodák és apartmanok vannak.
Még a talajszintről is széles tavi látképet csodálhatunk, amit balról a Badacsony hegy, Szent György hegy, Szigliget vára, a tanú hegyek szegélyeznek, szemből a tó túlsó partjáról Fonyód magaslatai, jobbról Balatonfenyves, Balatonmáriafürdő, Balatonkeresztúr látképe követ.
A tó oldali irányból további építkezések nem lehetségesek, ez az UTOLSÓ, záró utca.
A telek nagy része különféle és különleges növényekkel van betelepítve. Öntözéshez egy 30 m mély és kb.15 m-s víz hozamú ásott kút ad utánpótlást. Ennek a vízéből az épületbe is vezettek szivattyú segítségével a toalett üzemeltetéséhez.
Villamos energia ellátást 3×25 A kialakítással biztosít az elektromos hálózat. A házban 4 szoba, egy konyha, két előszoba, külön fürdő és WC és nagy méretű PAZAR PANORÁMÁS terasz található.
A pinceszinten 40 nm-i háztartási és gépészeti helyiségek vannak.
A fűtésről gázcirkós kazán gondoskodik radiátorok segítségével és ez készíti a szükséges meleg vizet is. Kiegészítő fűtéshez míves cserépkályha biztosított. Utóbbiak 2015-ös, részleges felújítás óta vannak rendszeresítve. A kert aljában az alsó kapunál közvetlenül a partra juthatunk ki.
Parkolni a főbejárat mögötti térkövezett AUTÓ BEÁLLÓBAN lehet több autóval is.
A keleti tájolású tágas nappaliból a nagy méretű panorámás teraszra jutunk. A kilátás innen még fantasztikusabb. Reggelente pont középütt tör fel a hajnalinapsugár a Balaton fölé, bevilágítva mindkét keleti szobát.
Az épülethez régebben készült egy tetőtér beépítéses terv, ami sajnosnem valósult meg. A tervek persze a fiókban még meg vannak.
Ajánlom egyedi és megismételhetetlen megoldásra vágyó kreatívoknak,
vagy befektetőknek, fejlesztőknek.
25 %-s a beépíthetőség, 5 m-s építési magassággal, szabadon álló módon ezen az 1357 nm-s, különleges adottságú területen.
Felmerülő kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen elérhetőségemen!

hirdetés
© 2018