189 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
189 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó családi ház
Balatonalmádi eladó családi ház

135  m2 alapterület
4 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
710 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Balatonalmádi Öreghegyen található a kétszintes, panorámás családi ház. A két szint hasznos összalapterülete 135 m2, a hozzá tartozó telek nagysága 710 m2.
Az ingatlan földszintjén kialakításra került egy teraszkapcsolatos konyha-étkező-nappali, két hálószoba, fürdőszoba, közlekedő, WC.
A külön bejárattal is rendelkező lépcsőházon keresztül jutunk a szép panorámával rendelkező tetőtérbe, ahol szintén két hálószoba, egy nappali és egy fürdőszoba kapott helyet.
A földszinti nappaliból elérhető, napvitorlával árnyékolható, részpanorámás terasz kitűnő helyet biztosít a pihenésre, családi összejövetelekre.
A 15 cm-es szigeteléssel ellátott, cserép héjazatú épület 3 rétegű, külső nyílászárói redőnnyel illetve szúnyoghálóval felszereltek.
Az ingatlan földszintjének fűtésére több alternatíva is rendelkezésre áll, mint például a hangulatos cserépkályha, elektromos fűtőpanel vagy hűtő-fűtő klíma berendezés.
A tetőtér melegét hűtő-fűtő klíma biztosítja.
A szépen kialakított, pálmákkal tarkított kertben elhelyezésre került egy fűthető, fedett medence is, valamit a kapu mellette három gépkocsi elhelyezésére alkalmas fedett beállót alakítottak ki.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem, hívja a Haus-Grund Ingatlanirodát!
Hiteligénye esetén megkeressük Önnek a legkedvezőbbet!

hirdetés
© 2018