220 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
220 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Bábonymegyeri eladó családi ház, 6 szobás, 183 négyzetméteres

183  m2 alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
13309 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Lehet béke, jöhet háború, itt biztonságban érezheti magát! Különleges, teljes önellátásra berendezkedett falusi családi birtok Bábonymegyeren. Ezt kínálja vételre a LIDO HOME siófoki irodája. A cca.70x200m-es (13.309 m2-es) birtok (szántó, legelő, erdő is) "ékköve" a beton szerkezettel megerősített régi tömés ház mellé megálmodott, 95 m2-es új házrész, amely 2017-ben hihetetlen tudatossággal, szendvics szerkezetű falazattal (20 cm mészhomok tégla, + 20 cm ásvány gyapot, + 10 cm Ytong tégla) épült, fa gerendás mennyezettel, egyedi gyártású fa nyílászárókkal. A fűtésről fa tüzelésű tömegkályha, a sütés-főzésről csikótűzhely gondoskodik, míg a fedett terasznál egy külön kemence-tűzhely is rendelkezésre áll. A telken van víz, gáz és villanyvezeték, de csak a 3 fázisú villanyt használják - bár folyamatban van a napelemek felszerelése is akkumulátoros megoldással. A használati vizet egy föld alatti 30 m3-es esővíz gyűjtőből és ásott kútból nyerik. Fűtési szezonban a melegvizet a tömegkályha is biztosíthatja. A házba ülepítéssel és tisztítással kerül be az összegyűjtött csapadékvíz (ezüst aktív szénszűrő), mely bevizsgált, ivóvíz minőségű. Nagy melegben sincs szükség klímára, s télen a fűtés is minimális költséggel megoldható. A házban nappali, 3 szoba, konyha, fürdőszoba, terasz, pince és üvegház is megtalálható, a régi épületben van a garázs, valamint még két szoba, konyha, fürdőszoba, kamra. A telken további gazdasági épületek (ólak, istálló) is megtalálható, így gazdálkodásra, ló és egyéb állattartásra is kiváló lehet.
Ezen az ingatlanon túl mintegy 3.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a bádonymegyeri birtok, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!

hirdetés
© 2018