Solt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaralóSolt kiadó nyaraló
Solt kiadó nyaraló
55 E Ft/hó
1,5 E Ft/hó/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Solt kiadó nyaraló
Solt kiadó nyaraló
55 E Ft/hó
1,5 E Ft/hó/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 457 6595
ReferensKapitány Anett
Telefonálok

Kiadó nyaraló
Solt kiadó nyaraló

36 m2alapterület
2szoba
Újszerű állapotú
300 m2telekméret
A kiadó nyaraló leírása Jelentem a hirdetést

Bács-Kiskun vármegye Solt településen, a Solti pincefaluban a Földvári út mellett kiadó egy hangulatos pince, a Solti Kisdunától 800 méterre.

Az ingatlan 36 m2 alapterületű, amely egy 18 m2-es fogadóhelyiségből és egy szintén 18 m2 nagyságú borospince részből áll. Víz, villany közmű megtalálható az ingatlanon belül, a fogadóhelyiségben a fűtést kandalló biztosítja, továbbá klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről.

A pince száraz, járólappal burkolt, kiválóan alkalmas bor, pálinka vagy zöldség tárolására.

Az ingatlan foglalható különböző alkalmakra, legyen az születésnap, baráti, családi, céges összejövetel, házassági évforduló, csapatépítő tréning, legénybúcsú, lánybúcsú, vagy bármilyen más kisebb rendezvény, amire a helyszín alkalmas. A vendégek kiülhetnek az árnyas, hangulatos teraszra, de a pince feletti területen bográcsozni, grillezni is lehet.

De ajánlom elsősorban cégek, vállalkozások figyelmébe az ingatlant, mivel adottságainak köszönhetően irodai és irattározási, valamint raktározási tevékenység kiszolgálására kiválóan alkalmas.
Magánszemélyek jelentkezését is várom, mert az ingatlan megfelel akár dolgozószobának, irodának vagy egyéb raktár kialakítására, iroda, ügyvédi iroda, és ezekhez hasonló tevékenységi körben keresők részére.

A bérleti díj 55.000.-Ft/hó, a kaució mértéke 2 havi bérleti díjnak megfelelő összeg.
A bérleti díj a bérlés időtartamának függvényében alkuképes.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem keressen bizalommal.

  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024