Kiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésűKiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésűKiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésűKiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésűKiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésűKiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésűKiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésűKiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésűKiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésűKiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésű
Kiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésű
196 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Kiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésű
Kiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésű
196 E Ft/hó
2,9 E Ft/hó/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 637 6763
ReferensSchmutz Martin
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó lakás
Kiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár, új építésű

68 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Elege van a régi vagy hiányosan felújított lakásokból? Költözzön elsőként egy vadonatúj lakásba, ahol Ön használ mindent először.

A Székesfehérvár belvárosának kapujában új építésű, frissen átadott épületben a Palotai úton kiadó egy 64m2-es otthon és 5m2-es tároló kizárólag minimum egy éves szerződéssel. 2 éves határozott idejű szerződés esetén 5%, 3 év határozott idejű szerződés esetén 10%-ot takaríthat meg a meghirdetett havidíjból! Ugyanebben a lépcsőházban hasonló alaprajzzal rendelkező két szobás 52-64m2-es ingatlanok is kiadók!

A lakás könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel, az épület közvetlen közelében buszmegálló található. Élelmiszer áruház, étterem, konditerem, orvosi rendelő, gyógyszertár, park és játszótér a lakás közelében elérhetőek, de az Alba Pláza és a belváros is karnyújtásnyira.

Az épület 3 szintes, a lakás a 2. emeleten található.

A lakás egy amerikai konyhás nappalival rendelkezik, plusz egy hálószobával, amely a Palotai útra néz.

Fürdőszoba kádas, törölközőszárítóval tejesen felszerelt, önálló toalettel rendelkezik. Külön gardrób szoba és külön mosóhelyiség mosógép csatlakozással elérhető.

Az előszobában előszoba bútor, konyhában beépített AEG típusú fagyasztó/hűtő, mosogatógép, sütő.

A közös költséget bérleti díj tartalmazza. Rezsiköltség kifejezetten alacsony a korszerű szigetelésnek köszönhetően, központi kazánházból lakásonként hőmennyiségmérős megoldással fűtésellátás, továbbá lakásonként légkondicionáló és mesterséges szellőztetés áll rendelkezésre. Külön mérővel rendelkező éjszakai áramra kötött villanybojler szolgáltatja a használati meleg vizet. Lakásonként önálló a villamos áram fogyasztásmérés is.

A bérleti díj tartalmazza az 5 m2-es a lakással azonos szinte található tároló bérlését is , amely a lakásbérlet részét képezi.

Parkolási lehetőség biztosított az udvarban 5000 Ft/hó/gépjármű áron.A lakásban dohányzás (beleértve e-cigaretta), háziállat bevitele és tartása tilos.Azonnal költözhető két havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal. Az ár tartalmazza az Áfát, amely Áfa-alanyoknak, cégeknek, visszaigényelhető! Bővebb tájékoztató az Openhouse székesfehérvári irodájában előre egyeztetett időpontban A kötetlen megbeszélés során teljes körű tájékoztatással, alaprajzokkal illetve műszaki leírással szolgálunk!

  • egyéb fűtés
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020