Budapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobásBudapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobás
Budapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobás
2 500 EUR/hó
11,9 EUR/hó/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobás
Budapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobás
2 500 EUR/hó
11,9 EUR/hó/m2
  • 27 fotó
  • Térkép
+36 30 377 1300
ReferensNagy Zsuzsanna
Telefonálok

Kiadó lakás
Budapesti lakás kiadó, Németvölgy, 5 szobás

210 m2alapterület
5szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

XII. kerületi elegáns, stílusos 210 nm-es reprezentatív luxuslakás bérelhető a Sashegyen!

AZ INGATLAN HELYSZÍNE:

Madárcsicsergős idill, biztonságos környék, szép lakókörnyezet, mindez mindössze 3 percnyire a MOM Parktól. A környék már beépített, így az ott élők nyugalmát nem zavarja folyamatos építkezések zaja.

AZ ÉPÜLET:

A négylakásos társasház 2001-ben épült, azóta folyamatosan karbantartják. Automata kertkapun át, fűtött autólejáró vezet a mélygarázsba. Onnan új panoráma lifttel jutunk fel az emeleti szintekre. Szintek száma: kettő. A gyalogos bejárat, azaz a ház főbejárata biztonsági ajtóval felszerelt.

A KERT:

Ősfás, dísznövényekkel beültetett közös kert, mely a kertész és a gondnok által karbantartott, locsolórendszerrel ellátott.

A LAKÁS:

A ház teljes első emeleti szintjét helyezkedik el.

Az előszoba tágas és harmonikusan illeszkedik, mintegy „hangulatilag felvezet” a 62 nm-es világos, körbenapozott nappali látványára, melynél a minőségi burkolatokon van a hangsúly. A márvány és gránit összjátéka adja a reprezentatív méretű és stílusú nappali alaphangulatát. A lakás ezen része kiválóan alkalmas vendégek fogadására is. A nappali szerves folytatása a 24 nm-es télikert és a 13 nm-es fedett terasz. A konyha zárt, minőségi gépekkel és egyedi bútorral felszerelt. Mellette kamra is található.
Az előszobából vendégmosdó és egy infraszaunával is ellátott zuhanyozós fürdőszoba nyílik. A lakás másik egységében található a 4 tágas hálószoba (dolgozó, hobbyszoba, gardrób stb.) és egy nagyméretű kádas fürdőszoba.

TECHNIKAI JELLEMZŐK:

Fűtés: a hideg burkolattal ellátott helyiségekben padlófűtés is van a radiátorok mellett. A lakás riasztóval és biztonsági ajtóval ellátott. Extra: szennyesledobó, mely a mélygarázsban található tárolóba juttatja el a mosnivalókat. Ott található a mosó- és szárítógép is.

KINEK AJÁNLOM AZ INGATLANT?

Élénk társasági életet élőknek, művészeknek, üzletembereknek, diplomatáknak, nagycsaládosoknak … mindenkinek aki szereti a zöldövezeti budai feelinget.

Minimum bérleti idő 1 év,  2 havi kaució szükséges.  Kisállat nem hozható, valamint dohányozni tilos.
Az ingatlan bútorozott (olasz design bútorok, egyedileg készített beépített bútorok, minőségi világítótestek stb.)

Bérleti díj 2500 euró / hó

Tekintse meg az ingatlanról készült bemutató videót !

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 3. emelet
  • erkély
  • parkolás garázs

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021