Kiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobásKiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobás
Kiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobás
660 E Ft/hó
7,3 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobás
Kiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobás
660 E Ft/hó
7,3 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTak
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás Erzsébetvárosban, 3 szobás

90 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KIADÓ 3 SZOBÁS 90 m2-es NAGYPOLGÁRI LUXUS LAKÁS a VII. kerületben a Zeneakadémia mellett!

Bérleti díj: 660.000 Ft/hó

A Liszt Ferenc tér szomszédságában a Liszt Ferenc Zeneakadémia mellett, kiadó egy 3 szobás, igényesen berendezett, amerikai konyhás, magas belterű, tágas, nagypolgári luxus lakás. A lakás az első emeleten található. Teljes felújításon esett át az elmúlt évek során, egyedi design megoldásokkal építették át, rendezték be. A lakás tökéletesen alkalmas akár hosszabb távú bérlésre. Elhelyezkedése miatt azoknak ajánlom, akik a belvárosban laknak és szeretik a nyüzsgést. Továbbá kiváló lehetőség egyben iroda kialakítására is az ingatlan (A tulajdonos nagyon rugalmas, profi projektort és plusz székeket is beszerzett előre, tehát egy fuvarral megoldható a bútorok cseréje). Csendes udvarra és belső udvarra néznek az ablakok, nem forgalmas utcákra.

EXTRÁK
- beépített borhűtő
- beépített hangrendszer
- tükör infrapanel
- egyedi beépített szekrények
- teljesen felszerelt, modern gépekkel ellátott konyha
- luxus minőségű alapanyagok

IDE MÁR CSAK BEKÖLTÖZNI KELL!

A lakás fenntartása rendkívül alacsony.
2 havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetése után akár azonnal költözhető az ingatlan.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető!
M252462
Az OTP Bank az ingatlan megvételét szükség, igény esetén kedvezményes céges és lakossági lízing- hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja .Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél és az ingatlan a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024