Kiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobásKiadó lakás Belvárosban, 3 szobás
Kiadó lakás Belvárosban, 3 szobás
290 E Ft/hó
3,9 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Kiadó lakás Belvárosban, 3 szobás
Kiadó lakás Belvárosban, 3 szobás
290 E Ft/hó
3,9 E Ft/hó/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 329 3443
ReferensMegyesi Éva
Telefonálok

Kiadó lakás
Kiadó lakás Belvárosban, 3 szobás

75 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kiadó az V.kerület Belvárosban egy remek elhelyezkedésű, világos, nagyon jó állapotú, 3 szobás igazi polgári lakás.

Az ingatlan a második emeleten található, helyiségei: 3 szoba, nagy konyha étkezővel, fürdőszoba, előszoba. A tulajdoni lap szerint alapterülete 75nm, a valóságban 78 nm-es.Minden szoba, az előszoba és az étkező hagyományos fa parkettával burkolt, a konyha és a fürdőszoba pedig járólapos. A fűtésről és a melegvízről cirkokazán gondoskodik. A lakás kiváló állapotú, frissen festett. A konyha és a fürdőszoba teljesen felszerelt, egyéb bútor nincs a lakásban. A saját ízlése és igénye szerint tudja berendezni! Minden helyisége külön bejáratú.
Nagy belmagasságú (3,72m) és a felújítás során megőrizték a szép, régi ajtókat, ablakokat is. Közös költsége 30600 Ft , minden más rezsit saját merőórákkal, egyéni fogyasztás alapján kell fizetni.

A lakás utcai-udvari nézetű. Az 1914-ben épült ház szépen rendezett, tiszta, az udvarban lehetőség van kerékpárok tárolására is. A parkolás a környéken fizetős.

A berléshez 1 havi bérleti díj és 2 havi kaució megfizetése szükséges. Azonnal költözhető. Minimum 1 évre kiadó. Dohányzás és kisállattartás nem megengedett.

Az épületet Schütz Rezső tervei alapján építették és sokáig Barabás háznak hívták a gyönyörű bérpalotát.

Ajánlom ezt a nagyon kényelmes, jó elosztású és kivételes helyen levő lakást családoknak, pároknak, egyetemistáknak, cégeknek. Akár 4 fő elhelyezésére is kiválóan alkalmas. Innen minden tényleg 1 percre fekszik.

Jöjjön el és legyen ennek a remek lakásnak a bérlője, élvezze annak különleges hangulatát! Hívjon most!

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 5. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023