Szeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcábanSzeged kiadó lakás a Vitéz utcában
Szeged kiadó lakás a Vitéz utcában
125 E Ft/hó
3,9 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Szeged kiadó lakás a Vitéz utcában
Szeged kiadó lakás a Vitéz utcában
125 E Ft/hó
3,9 E Ft/hó/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 917 4297
ReferensBánfi Rita
Telefonálok

Kiadó lakás
Szeged kiadó lakás a Vitéz utcában

32 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Ez, a rövid távra bérelhető, cicabarát bohém lakás a Belváros és a TIK között félúton található. Galériázott ágy-megoldással, és egy nagyon menő függőággyal kimaxoltuk a hasznos tereket. A tanulósarok nagy és praktikus, a TV akár monitorként is használhatod.

A dohányfüst ugyan nem, viszont kisállat megengedett a lakásban. Ez a jól megtervezett és praktikusan berendezett mini garzon egyike annak a 4 lakásnak, amik néhány éve kerültek kialakításra egy belvárosi nagypolgári lakásban és hosszú távra bérelhető apartmanként üzemelnek. 2 hónap kaució megfizetésével azonnal költözhető. A bérleti díjon felül fix összegben, egyben fizetendő 55.000 Ft havonta, ami tartalmazza a közös költséget, a szemétdíjat, a WIFI-t, TV előfizetést illetve a teljes rezsit. Saját mosógépen felül (4 lakáshoz tartozó) közös használatú szárítógép növeli a kényelmet.

Rövid távra is bérelhető, minimum 1 hónapra. Ebben az esetben 180.000 Ft a teljes havi díja (rezsivel együtt). Euróban is fizethető, 450€/hónap minden költséggel együtt.

Belvárosi elhelyezkedése miatt kiváló a közlekedés, és minden közel van. Néhány perces sétával eljuthatunk a Dóm térre, a TIK-hez, és a legtöbb egyetemi épülethez is. Az utcaszakasz, ahol a társasház található egyirányúsított, parkolni közvetlenül a ház előtt lehet fizetős övezetben, vagy zárt udvari beálló bérelhető 20.000 Ft-ért.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024