Hódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakásHódmezővásárhely kiadó lakás
Hódmezővásárhely kiadó lakás
44,1 E Ft/hó
1,2 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Hódmezővásárhely kiadó lakás
Hódmezővásárhely kiadó lakás
44,1 E Ft/hó
1,2 E Ft/hó/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 360 8779
ReferensMolnár Attila
Telefonálok

Kiadó lakás
Hódmezővásárhely kiadó lakás

36 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Online lakásbiztosítás kalkulátor

A kiadó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Kirepültek a gyerekek? Nincs aki rendben tartsa a családi házat? Nem akar a család terhére lenni? Unja az egyedüllétet, de nem akar másokkal egy fedél alatt élni?

Időseknek kínálunk kiváló megoldást!

Számos, különböző nagyságú és fekvésű kiadó appartmant kínálunk Hódmezővásárhely Kertvárosi részén, közvetlen a Parkerdő  (Kása erdő) szomszédságában. Ebben a lakóparkban ugyan kizárólag nyugdíjasok élhetnek életvitel-szerűen, de a nap 24 órájában meg lehet látogatni Önt, sőt akár az unoka is ottalhat alkalmanként!

Mit nyújtanak Önnek? 

- Lakhatást, épület karbantartást, 2 hetente takarítást, évente 2 nagytakarítást, 24 órás nővér jelenlétet az intézményben, 24 órás portaszolgálatot. Kiváló háziorvosi praxis működik az intézmény területén. Rendelkezésre áll tornaterem, imaterem, étkező, különböző fakultatív programok nap, mint nap. 

Mik a beköltözés feltételei?

Öregségi nyugdíjas kor. Ne legyen ingatlan tulajdon a lakó nevén. (Ezt a kritériumot az üzemeltető próbálja kiiktatni, ezért érdeklődjön személyesen, ha csak ez a feltétel hiányzik, mert bármikor változhat.)

Meddig lakhat itt valaki?

Amíg ellátja ömagát vagy amíg az ellátásához szükséges segítséget megkapja a családtól vagy fogadott ápoló segíti a lakót. A 24 órás nővérszolgálat ugyan működik, de tartós ágyban fekvő személy ápolására a fenti bérleti díjért nincs lehetőség. 

Hogy lehet elképzelni az életet a lakóparkban? 

Teljesen hasonlóan, mint egy társasházi lakásban, azzal a különbséggel, hogy van terasz, apró kertecske, amit, ha akar művel, ha nem akkor a kertész csinálja. Az épület üzemeltetése, fűvágás, ereszcsatorna tisztítás, elromlott csap javítás... nem terheli a lakót. Mindent az üzemeltető intéz. Ha ön szeret utazgatni, semmi sem akadályozza. Ha van gépjárműve, bent állhat az udvaron. Ha garázsra van szüksége, az sem akadály... Ha hétvégén eljön a család, ott alhatnak, ha férnek, vagy díj ellenében használhatnak vendégszobát. A lakók szomszédok, nem szobatársak. Mindenkinek saját lakása van, kivéve azoknak, akik közösen bérelnek appartmant (pl. házastársak). Az udvaron van lehetőség a szomszédokkal diskurálni, közös programot szervezni, ugyanakkor ezekben aki nem akar, az nem vesz részt.

Mekkora lakás, mennyibe kerül? 

Minden lakáshoz jutásnak van egy "Használatbavételi díja", ami a lakás nagyságtól függően változik: 7.062.000 Ft-tól 9.996.000 Ft-ig. 

Minden lakónak fizetnie kell személyi díjat, ami 26.500 Ft/fő/hó.

És ami még fizetendő: a rezsi. A lakások olcsó fenntartásúak, jó energetikai jellemzőkkel rendelkeznek, modern, korszerű nyílászárókkal vannak ellátva. Minden fogyasztás szerint kerül kiszámításra. 

A lakások mérete, egyszeri használatbavételi díja és havi díja, személyi díja az alábbi:

1 szobás: 36 m2, egyszeri díja: 7.062.000 Ft, bérleti díj 17.567 Ft/hó, 26.500 Ft/fő/hó.

(1 főre: 44.067 Ft/hó+rezsi)

1 szobás: 39 m2, egyszeri díja: 7.706.000 Ft, bérleti díj 19.148 Ft/hó, 26.500 Ft/fő/hó.

(1 főre: 45.648 Ft/hó+rezsi)

1 szobás: 48 m2, egyszeri díja: 9.440.000 Ft, bérleti díj 23.474 Ft/hó, 26.500 Ft/fő/hó. 

(1 főre: 49.974 Ft/hó+rezsi)

1,5 szobás: 51 m2, egyszeri díja: 9.996.000 Ft, bérleti díj 24.856 Ft/hó, 26.500 Ft/fő/hó. 

(1 főre: 51.356 Ft/hó+rezsi, 2 főre: 77.856 Ft/hó)

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését vagy valamely idősödő családtagjának, ismerősének megoldást tudunk nyújtani lakhatásának megoldására, keresse bizalommal a FAiR-M Ingatlaniroda munkatársait! 


Falazat anyaga: Tégla

  • összkomfortos
  • terasz

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2024