Budapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utcaBudapest, XV. kerület Beller Imre utca
Budapest, XV. kerület Beller Imre utca
350 E Ft/hó
1,9 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest, XV. kerület Beller Imre utca
Budapest, XV. kerület Beller Imre utca
350 E Ft/hó
1,9 E Ft/hó/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 632 4738
ReferensSinkó Lászlóné Nóra
Telefonálok

Kiadó ikerház
Budapest, XV. kerület Beller Imre utca

185 m2alapterület
4szoba
állapotú
523 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

A kiadó ikerház leírása Jelentem a hirdetést

Rákospalotán a Beller Imre utcában kiadó egy egyszintes, bútorozott ikerház, valamint szuterén. A telek nagysága 523 nm, ahol a ház áll. Az ikerházat lépcsőn keresztül tudjuk megközelíteni, itt van a nappali, a felső szinten pedig a hálószobák, fürdőszoba és WC. A szuterénben ugyancsak nappali, közlekedő, fürdőszoba, konyha és WC található.
A ház 2010- ben épült, jó állapotú. Villany, gáz, víz, internet, kábel TV van a házban. A nappali 53 nm, délkeleti fekvésű és járólapos.
Itt van az amerikai konyha, valamint a kialakítás a kandallóhoz. Az emeleten vannak a hálószobák, bútorozott mindkettő, valamint a fürdőszoba.
Fűtés gázcirkóval történik. A kazán a fürdőszobában található, itt van még a Bosch mosógép is.
Szuterénben ugyancsak nappali, közlekedő, hálószoba, konyha, fürdőszoba található. Nappali járólapos, hálószoba szőnyegpadlós, fürdőszoba pedig kádas, itt található még a WC is. Autóval parkolás az utcán lehetséges, díjtalan. A szuterén bérleti díja : 150.000 Ft +rezsi. A felsőszinti ház bérleti díja 200.000 Ft + rezsi. Kert közös használatú. Hosszú távra vehető ki, min. 12 hónap.
Közlekedés: kb 50 m-re található a buszmegálló, ahonnét közlekednek autóbuszok a Bosnyák tér, Rákospalota és a Mexikói út felé:96-os 124-es, a 196-os 225-s stb. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 305812

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021