hirdetés
Pécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakásPécs kiadó lakás
Pécs kiadó lakás
95 E Ft/hó2,7 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Pécs kiadó lakás
Pécs kiadó lakás
95 E Ft/hó
2,7 E Ft/hó/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 310 2597
ReferensVitényi Roland
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Pécs kiadó lakás

35 m2alapterület
1 és fél szoba
panellakás
Felújított állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiadó egy mind gépészetileg,mind esztétikailag felújított lakás Egyetemváros és Uránváros határánál, az Orvosi Kartól 5 perc sétányira.
Ez a 4/4. emeleti, bútorozott ,gépesített lakás rendkívül igényesen került kialakításra,továbbá a bútorok elrendezéséből kifolyólag fel sem tűnik számunkra,hogy a lakás 35 nm,mi több ezen a világos falak is lágyítanak.Mindemellett az ingatlanban légkondicionáló berendezés is található, amely jó szolgálatot tehet a hőmérséklet optimalizálására.
A közös költség 5000 Ft hozzávetőlegesen,illetve mivel egyedi mérős fűtési rendszere van a bérlő átalányt fizet,ez 12 000 Ft-ot jelent. Látható tehát,hogy a rezsi költsége rendkívül kedvezően alakul,ezen felül a bérlő számlát is kap az aktuális hónap számszerű adatairól,költségeiről.
A közvetlen közelben található több élelmiszerlánc üzlete(LIDL,ALDI,SPAR),a PTE több kara,sportlétesítmények,buszmegállók,éttermek,orvosi rendelők és még sorolhatnám tovább mi minden.
Dohányzás és kisállat tartása nem lehetséges.
Ez a remek kis lakás mindenképpen hosszabb távra keresi leendő bérlőjét,tehát minimum 1 évre.A lakás azonnal költözhető a kaució ( = két havi bérleti díj) és a bérleti díj megfizetését követően
mutass többetmutass kevesebbet

  • távfűtés egyedi méréssel
  • Épület emelet: 4.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018