Kiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körútKiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körút
Kiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körút
800 E Ft/hó3,4 E Ft/hó/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Kiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körút
Kiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körút
800 E Ft/hó
3,4 E Ft/hó/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 253 4302
ReferensDér Krisztina
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Kiadó lakás

Kiadó 5+2 szobás lakás Krisztinavárosban, Budapest, Krisztina körút

236 m2alapterület
5 és 2 fél szoba
tégla építésű
állapotú

A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
A Széll Kálmán tér közelében a Krisztina körúton található az ingatlan. Remek infrastruktúra jellemzi a környéket, a közlekedés kiváló, számos villamos és buszjárat közlekedik erre a gyalogtávolságra lévő Széll Kálmán tér érintésével. Pár lépés a 2-es a metró, séta távolságra található a Hattyúház, a Mammut bevásárló és szórakoztató központ, valamint a Fény utcai piac és a Millenáris.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű társasház fsz + 4 emeletes, a 2. világháborút megelőző időkben épült. Kívül - belül jó állapotú, tiszta, gondozott. A lakások körfolyosóról nyílnak, a magasabb emeletekre való feljutást lift is segíti.
LAKÁS JELLEMZŐI:
2006-ban 2 db félemeleti lakás lett összenyitva, amit teljeskörüen fel is újítottak. A szobák ablakai az utcafrontiak, az előszobák, konyha, félszobák ablakai pedig a körfolyosóra néznek. Az alaprajzon vastaggal jelölt falak tartófalak, a vékony falakat pedig gipszkarton alkotja, bármikor mozdíthatók. Sok lehetőséget rejt magában az ingatlan, nagyon jól alakítható. Jelenleg az alaprajzon a jobb oldali bejáratot használják, az itt található előtérben lett kialakítva egy ügyfélfogadó helység. Innen tovább indulva öltözőket találunk, majd több különnyíló helységet. Ezek a szobák néznek az utcára. A két közlekedőt elválasztó ajtónyílásnál volt eredetileg a két lakás határa. Ezen a részen egy 43 nm-es kisebb konferenciatermet találhatunk, amit még egybe tudunk nyitni a mellette levő közel 13 nm-es szobával, így növelve a rendelkezésre álló teret. A bal oldali lakás bejárata környékén 2 db WC, zuhanyzó, szauna, valamint 3 db 6 nm körüli kis dolgozószoba lett kialakítva.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 234 nm
Jobb oldali lakás
Teljes méret: 118 nm
- Szoba: 28,9 nm
- Szoba: 18 nm
- Szoba: 12,8 nm
- Előszoba: 12,25 nm
- Konyha: 4,5 nm
- Zuhanyzó: 2 db
- WC: 3 db
Bal oldali lakás
Teljes méret: 116 nm
- Szoba: 43 nm
- Szoba: 12,8 nm
- Félszoba: 5,43 nm
- Félszoba: 5,29 nm
- Zuhanyzó: 1 db
- WC: 2 db
- Szauna: 1 db
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a melegvíz ellátást gázcirkó biztosítja. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra is felszerelésre került.
KÖLTSÉGEK:
- Közös költség: 34.500 Ft, amely magába foglalja a vízfogyasztást, a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a lift működtetését, a közös villanyfogyasztást és a biztosítást.
TÁROLÓ:
A lakásokhoz saját tárolóhelység tartozik.
PARKOLÁS:
Parkolásra az utcán közterületen van lehetőség.
MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:
Konferenciák, rendezvények tarthatók. Lehetne, galéria, bemutató terem, divat és tánc stúdió, sport központ, egészségügyi létesítmény, természetgyógyászati vagy oktató központ. De működhet itt könyvelő iroda, rendelő, varroda, tervező iroda, akár ügyvédi iroda.

BÉRLET FELTÉTELEI:
Hosszútávra, minimum egy évre kiadó, kisállat nem hozható, dohányzás nem megengedett.
Bérleti díj: 2570 euró+rezsi/hó
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018