Dunaföldvár kiadó telek
Dunaföldvár kiadó telek
170 E Ft/hó
156,54 Ft/hó/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
170 E Ft/hó
156,54 Ft/hó/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
+36 30 796 0567
ReferensGyörgye Malvina
Telefonálok

Hirdetés

Kiadó telek
Dunaföldvár kiadó telek

1 086 m2alapterület
A kiadó telek leírása Jelentem a hirdetést

Eladó- Kiadó telek Dunaföldváron!
Eladásra kínálok Dunaföldváron egy 1086m2-es építési sarok telket, mely akár két utcáról is megközelíthető. Telephely, vállakozás létesítésére, parkoló könnyen kialakítható. Ugyanakkor egy családi ház építésére nagyszerű választás lehet. Gáz, villany telek előtt, szennyvízcsonk telken belül helyezkedik el, valamint egy gyűrűskút is megtalálható a telken.
A környék kiváló, a megközelítése, infrastruktúrája elsőrangú. Nagyszerű lehetőség fiataloknak, családoknak, akik építkezni szeretnének és egy tágas telken álmodják meg új saját otthonukat, de akár vállalkozóknak is nagyszerű lehetőséget kínál a főút közeli elhelyezkedésével!

Eladási ár: 6.800.000. Ft
Bérbeadás: 170.000 Ft/ hó+rezsi.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  Hirdetés
  © 2020