Eladó telek, SalgótarjánEladó telek, SalgótarjánEladó telek, SalgótarjánEladó telek, Salgótarján
Eladó telek, Salgótarján
88 000 000 Ft
6 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
Eladó telek, Salgótarján
Eladó telek, Salgótarján
88 M Ft
6 E Ft/m2
  • 4 fotó
  • Térkép
+36 70 227 4385
ReferensDancsák Róbert
Telefonálok

Eladó telek
Eladó telek, Salgótarján

14 663 m2alapterület
Az eladó telek leírása Jelentem a hirdetést

Salgótarjánban a Tóstrand és Környéke Fejlesztési Projekt a terület megújulását és hosszútávú turisztikai-oktatási jellegű hasznosítását célozza meg a Modern Városok Program részeként. Az egész terület egy potenciálisan magas felértékelődés előtt áll.

Az üres belterületi 14.663 m2 nagyságú építési telek a projekt szívében helyezkedik el, melynek közel 1,5 hektáros területe erdő. Az ingatlan közvetlen aszfaltút kapcsolattal rendelkezik. Közműellátottsága megoldott, a telek közepéig aszfaltút, vezetékes vízhálózat és villamos energia (230 V) van kiépítve.

A területen a projekthez kapcsolódóan több beruházás is megvalósítható, akár meghagyva az erdőterület egy részét. Jelenlegi funkciója üdülőépület és udvar. Szálloda, lakópark, sportcentrum, kalandpark, tanösvény, lovarda kialakítására is alkalmas.

A terület a Modern Városok Program részeként a fejlesztésbe bevonható, a benne rejlő hatalmas lehetőség kiaknázható!

Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt a salgótarjáni irodánkban tudunk bővebb felvilágosítást adni, további képeket mutatni, az irodánk rendelkezésére álló értékesítési opciókat bemutatni, az ingatlantúrát kérésére megszervezni.


MIK azonosító: 2384230

  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021